📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:38

smc napisał/a:
Stara poniemiecka kostka. Patrz jak się trzyma.
Jeździły po niej czołgi Wehrmachtu, Armii Czerwonej, Ludowego Wojska Polskiego, a za niedługo Federacji Rosyjskiej.

Ja jebie... Aleś poszedł w pokrzywy... 🤦🏻
Upublicznić i smieciowi powinni zabrać prawo jazdy mam nadzieję że odpowiednie organy się tym zajmą
Ciekawa sprawa "zgodnie z polskim prawem monitoring zazwyczaj nie może nagrywać dźwięku. Monitoring wizyjny jest legalny, ale nagrywanie dźwięku jest zabronione, chyba że nagrywana osoba wyrazi na to jasną zgodę. Instalacja monitoringu z mikrofonami i rejestracją dźwięku bez zgody stanowi naruszenie praw pracownika i przepisów RODO, a za takie działania można otrzymać wysokie kary finansowe. ".
Taksidrajwerrrr mógłby tego nie przeżyć w starciu z Braziliano 😊
I takie taksiarskie odpady jak ten z nagrania najgłośniej darły p🤬de o delegalizacji ubera itp.
[quote="mun66"
Zwróć uwagę ilu śmieci z forum popiera tego śmiecia.
Bo oni doskonale jeżdżą, człowieku nkt z nich jeszcze nie wymusił pierwszeństwa, nigdy! Dla cywilizowanych zamieszczam grafikę. A tym co popierają kopanie w auto życzę, żeby im też się to stało, wtedy zobaczymy.
Zwróć uwagę ilu śmieci z forum popiera tego śmiecia.
Bo oni doskonale jeżdżą, człowieku nkt z nich jeszcze nie wymusił pierwszeństwa, nigdy! Dla cywilizowanych zamieszczam grafikę. A tym co popierają kopanie w auto życzę, żeby im też się to stało, wtedy zobaczymy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie