👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, Poważnie? nie zgadłbym geniuszu, ty to chyba w CIA pracujesz że takie rzeczy wiesz?

Podobno koleś który strzelał był działaczem lewackiech "łowców syfa" - ANTYfa. Zawsze wiedziałem że lewaki to prostaki.

@up Podobno? Jak nie masz informacji z wiarygodnego źródła to nie pieprz głupot.
nie miałęm zamiaru robić tutaj za Miodka, ale nawet mnie to razi:
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?
podpis użytkownika
Majster Bieda
Ja miałem taką konwersację z koleżanką (no przecież nie mam dziewczyny) i mówię do niej "ciekawe czy pokona Brejvika".
Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie