Trafione.
podpis użytkownika
"Ile szaleństwa i sadyzmu zniesie ten świat?"
Max Bentow – Lalkarka
Przecież ten gość się zastrzelił.
@up, Poważnie? nie zgadłbym geniuszu, ty to chyba w CIA pracujesz że takie rzeczy wiesz?
RebDomine napisał/a:
Przecież ten gość się zastrzelił.
Dzięki
B................k
2017-10-04, 21:23
Podobno koleś który strzelał był działaczem lewackiech "łowców syfa" - ANTYfa. Zawsze wiedziałem że lewaki to prostaki.
t................7
2017-10-04, 21:59
@up Podobno? Jak nie masz informacji z wiarygodnego źródła to nie pieprz głupot.
Basia_Stańczyk : wyp🤬alaj z tymi lewakami. Już k🤬a nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zj🤬ymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie j🤬e debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zj🤬ego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...
nie miałęm zamiaru robić tutaj za Miodka, ale nawet mnie to razi:
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?
podpis użytkownika
Majster Bieda
aeroero napisał/a:
Basia_Stańczyk : wyp🤬alaj z tymi lewakami. Już k🤬a nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zj🤬ymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie j🤬e debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zj🤬ego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Ja miałem taką konwersację z koleżanką (no przecież nie mam dziewczyny) i mówię do niej "ciekawe czy pokona Brejvika".
Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Ej jestem k🤬a Polakiem, rasistą, ksenofobem i tam c🤬j wie czym jeszcze, dajcie tłumaczenie
q................k
2017-10-15, 20:10
Przygotował się, nie ma co