Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antitheist 2017-10-04, 19:34
Przecież ten gość się zastrzelił.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-10-04, 20:32 15
@up, Poważnie? nie zgadłbym geniuszu, ty to chyba w CIA pracujesz że takie rzeczy wiesz?
Zgłoś
KrólikBugs 2017-10-04, 21:07 1
RebDomine napisał/a:

Przecież ten gość się zastrzelił.

Dzięki
Zgłoś
B................k 2017-10-04, 21:23 1
Podobno koleś który strzelał był działaczem lewackiech "łowców syfa" - ANTYfa. Zawsze wiedziałem że lewaki to prostaki.
Zgłoś
t................7 2017-10-04, 21:59
@up Podobno? Jak nie masz informacji z wiarygodnego źródła to nie pieprz głupot.
Zgłoś
aeroero 2017-10-04, 23:37 8
Basia_Stańczyk : wyp🤬alaj z tymi lewakami. Już k🤬a nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zj🤬ymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie j🤬e debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zj🤬ego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...
Zgłoś
batiz 2017-10-05, 6:04 1
nie miałęm zamiaru robić tutaj za Miodka, ale nawet mnie to razi:
WYPUŚCIE???? co to znaczy?
czy chodziło o WYPUŚĆCIE?

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
hardowski 2017-10-05, 15:54 4
aeroero napisał/a:

Basia_Stańczyk : wyp🤬alaj z tymi lewakami. Już k🤬a nie ma miejsca gdzie można uciec przed tymi zj🤬ymi tekstami ?. I nie, nie czuje sie lewakiem itp. Ale rzygac mi się chce jak widzę że takie j🤬e debile/debilki szukają tylko na siłe sposobności żeby użyć tego zj🤬ego określenia. Swoją drogą nie wiem czemu nagle to określenie przeżywa swój renesans...

Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki
Lewaki

Zgłoś
ziomandrzej 2017-10-05, 20:56
Ja miałem taką konwersację z koleżanką (no przecież nie mam dziewczyny) i mówię do niej "ciekawe czy pokona Brejvika".

Dzień później, jak już się doliczyli mówię jej "zaszczytne drugie miejsce".
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2017-10-08, 0:40
Ej jestem k🤬a Polakiem, rasistą, ksenofobem i tam c🤬j wie czym jeszcze, dajcie tłumaczenie
Zgłoś
q................k 2017-10-15, 20:10
Przygotował się, nie ma co
Zgłoś