👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gosciu po prawej stronie Millera - sekretarz partii. Jego profil na twarzowej ksiazce : facebook.com/krzysztof.gawkowski
proszzz, mozna hejtowac
proszzz, mozna hejtowac

Dobrze że ktoś to nagrał. Niech ludzie widzą co to za lewacki, komunistyczny śmieć bez charyzmy. Nawet mu się nie chciało zapamiętać tekstu, który mu ktoś napisał. Tacy jak on tylko chcą się nachapać. Zero idei, zero powołania tylko wadza i pińondze. Macie tutaj zdjęcie grupowe polityków lewicy z 2003 roku.

Mnie bardziej ciekawi dlaczego tak kompromitujący Milera materiał pokazuje TVN? Czyżby reprezentował inną grupę interesów? W każdym razie rzygać się chce, jak się widzi tę czerwoną swołocz, która reprezentuje nasz kraj. :/ Tfu! Raz sierpem, raz młotem!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie