podpis użytkownika
otyli żyją krócejszczytowe osiągniecie cywilizacyjno-kulturowe czarnego lądu; kółko w warze c🤬j wie po co....
Ale koło!
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866szczytowe osiągniecie cywilizacyjno-kulturowe czarnego lądu; kółko w warze c🤬j wie po co....
Tu za to cywilizacja na wysokim poziomie, 99% ludzi którzy modlą się do glinianych rzeźb jakiejś baby, chodzą kropić wodą gotowane jaja.... inne debilki wstrzykują sobie w ryj botoks żeby wyglądać jak glonojad, inni robią pisankę z ciała, inni oddają hołd partiom politycznym. No fakt u nas to jest cywilizacja bo każdy ma ubrania których sam by nie wytworzył, komputery, smartfony których podstaw zasad działania nie rozumie... Myślę żeby tym cz🤬chom też podać na tacy gotowe rozwiązania to by wyglądali inaczej.
...btw, masz białych w pierdlu którzy odizolowani od cywilizacji na pare lat rozcinają sobie brzuch żeby kichę na spacer wyprowadzić

Myślę żeby tym cz🤬chom też podać na tacy gotowe rozwiązania to by wyglądali inaczej.
A to nie czasem ewolucja determinuje rozwój danego gatunku? Kto białym dał te gotowe rozwiązania, Annunaki czy inne Danikeny?
podpis użytkownika
Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.... Myślę żeby tym cz🤬chom też podać na tacy gotowe rozwiązania to by wyglądali inaczej....
Historia i logika to jednak nie są twoje mocne strony, co...?
Tu za to cywilizacja na wysokim poziomie, 99% ludzi którzy modlą się do glinianych rzeźb jakiejś baby, chodzą kropić wodą gotowane jaja.... inne debilki wstrzykują sobie w ryj botoks żeby wyglądać jak glonojad, inni robią pisankę z ciała, inni oddają hołd partiom politycznym. No fakt u nas to jest cywilizacja bo każdy ma ubrania których sam by nie wytworzył, komputery, smartfony których podstaw zasad działania nie rozumie... Myślę żeby tym cz🤬chom też podać na tacy gotowe rozwiązania to by wyglądali inaczej.
...btw, masz białych w pierdlu którzy odizolowani od cywilizacji na pare lat rozcinają sobie brzuch żeby kichę na spacer wyprowadzić
Jesteś durniem skoro porównujesz mieszkańców lepianek z gowna do rozwiniętej cywilizacji.

@up. Gdyby nie paru wybitnych ludzi to sami byście się tarzali we własnych odchodach. Co więcej, gdyby wam zabrać to co macie, wysłać tam do afryki to byście po 3 dniach pili własne szczyny
chyba ty...
@up. Gdyby nie paru wybitnych ludzi to sami byście się tarzali we własnych odchodach. Co więcej, gdyby wam zabrać to co macie, wysłać tam do afryki to byście po 3 dniach pili własne szczyny
Następny lewak srający we własne gniazdo, któremu się uganda, poj🤬a z wakandą.
podpis użytkownika
jepsNa c🤬j to wklejasz?
Jak dotrzecie na materiał o "Cargo" albo o plemieniu które nap🤬la naturalne sterydy to popuścicie cieplutką kupkę w gacie.
K🤬a cały świat stoi przed wami nowościami, zazdroszczę tej waszej niewiedzy...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.