👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pan kapitan napisał/a:
* Większość filmów z sadola pochodzi właśnie z youtube i nikomu to jakoś nie przeszkadza.
* Nie wszyscy zaglądają na youtube, a już w szczególności po to by szukać najnowszych fan-filmów.
* Sporej części graczy podobają się filmiki z ich ulubionych gier. Zresztą mnie też się morda cieszy jak widzę jakąś dobrą produkcję tego typu![]()
* Fanowskie filmiki to akurat jedna z lepszych rzeczy które można znaleźć w sieci.
* Śmietnik robi się przez głupie obrazki z memami, vlogerów i kwejkowe komiksy naśladujące Życie&śmierć.
Widzę że chyba właśnie oglądasz wystąpienia naszych wspaniałych polityków bo tak ładnie mi wszystko w punktach wyszczególniłeś.

lasyk napisał/a:
Widzę że chyba właśnie oglądasz wystąpienia naszych wspaniałych polityków bo tak ładnie mi wszystko w punktach wyszczególniłeś.![]()
* Mam
* w
* dupie
* polskich
* polityków
(to też "ładnie w punktach wyszczególniłem")

Spotyka portal, a nie "portala". Co to jest "portala" w ogóle? Kuurwa, uczcie się polskiego... patrioci. Biernik: kogo? Co? Portal!
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
@buciah5n1 to przyjdzie Buka i Cię zamrozi.
Średniej klasy filmik, bez wiernie oddanego klimatu. Sam bym lepiej nie zrobił, wyrażam tylko swoją opinię.
Freeman zachowuje się trochę zbyt luzacko, a jego charakteryzacja (zwłaszcza zarost) pozostawia wiele do życzenia.
Piwko za poświęcony czas na realizację.

Średniej klasy filmik, bez wiernie oddanego klimatu. Sam bym lepiej nie zrobił, wyrażam tylko swoją opinię.
Freeman zachowuje się trochę zbyt luzacko, a jego charakteryzacja (zwłaszcza zarost) pozostawia wiele do życzenia.
Piwko za poświęcony czas na realizację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie