- Tato, a gdzie żyją jeże?
- A c🤬j ich wie!
- Tato, a dlaczego jeże kłują?
- A c🤬j ich wie!
- Tato a kiedy jeże pojawiły się na ziemi?
- Zostaw tatę w spokoju- wtrąca się mama.
- Nieee, niee - niech się pyta skąd ma szczeniak się wszystkiego o jeżach dowiedzieć...
l................u
2010-12-05, 21:39
Przez wulgaryzację suchar nie staje się wilgotny.
Lintu dla ciebie dowcip bez sensu - klapki. Tylko żebyś zajadów ze śmiechu nie dostał.
A................L
2010-12-05, 21:55
kij w dupę
A................e
2010-12-05, 23:34
interpunkcja cie boli?!
Arte, O interpunkcję w kawale ci chodzi? tak się składa że tylko w jednym miejscu zabrakło przecinka.
l................u
2010-12-06, 19:04
@up Grzesiek85
Dop🤬lasz się do mnie bo byłem najbliżej, czy może po prostu Ci się podobam? Jeśli pierwsze to sp🤬alaj, jeśli drugie, to sp🤬alaj, byle szybko.
@up lintu,
Jest jeszcze trzecia możliwość dlaczego do ciebie się dop🤬la, rozważ ją, bo to może być powód, czytaj uważnie:
Bo napisałeś debilny komentarz. Ten komentarz był jak najbardziej nie na miejscu, bo nie wiem czy wiesz ale ten dowcip zamieściłem na stronie sadistic.pl a nie na demotywatory.pl czy jakieś inne gówno. Jeżeli wulgaryzmy za bardzo promieniują na twoje delikatne oczy to wyp🤬alaj z przed monitora, albo sp🤬alaj na inne strony
l................u
2010-12-06, 21:26
Nie widzę problemu w epatowaniu c🤬jami ani k🤬ami w dowc🤬ach, w odpowiedniej ilości. Ale dalej nie sądzę, że wepchnięcie przekleństw do starego dowcipu czyni go nagle świeżym. Ciężko zrozumieć? To wyp🤬alaj SPRZED monitora albo sp🤬alaj na inne strony, najlepiej nauczające poprawnej polszczyzny. A podskakuj dopiero, kiedy się jej nauczysz.
k🤬a człeniu, jakoś tylko ty masz z tym problem, ja ten dowcip poznałem w takiej wersji, innej nie znam i taką zaprezentowałem, ale oczywiście mogłem napisać motyla noga ale wytłumacz mi po c🤬j?
l................u
2010-12-06, 21:53
michalkow napisał/a:
k🤬a człeniu, jakoś tylko ty masz z tym problem, ja ten dowcip poznałem w takiej wersji, innej nie znam i taką zaprezentowałem
To albo dorastałeś w trudnym środowisku, albo w izolatce
Za motylą nogę dostałbyś piwo ode mnie, bo Misia akurat bardzo lubię.
t................z
2010-12-06, 23:40
lintu napisał/a:
bo Misia akurat bardzo lubię.
Miś także Ciebie lubi
l................u
2010-12-07, 0:09
Ale spóźnił się trochę, bo już niestety jestem jakiś czas pełnoletni