c🤬jowy wypadek p🤬lneła o kant kręgosłupem mogło boleć i mogla warzywem się stać
Kilka wniosków po obejrzeniu 9-cio sekundowego show:
1. Ludzie na świecie (bo nie wiem, gdzie to) w wieku 15 lat nie znają prawa ciążenia;
2. Te zajebiste półtorej sekundy po upadku z głośniejszym śmiechem i następująca po nich głucha cisza chyba wisienką na torcie
;
3. Baby to dekle;
4. Trochę chuda, ale z k🤬sa by na siłę nie zdejmował.
1. Ludzie na świecie (bo nie wiem, gdzie to) w wieku 15 lat nie znają prawa ciążenia;
2. Te zajebiste półtorej sekundy po upadku z głośniejszym śmiechem i następująca po nich głucha cisza chyba wisienką na torcie

3. Baby to dekle;
4. Trochę chuda, ale z k🤬sa by na siłę nie zdejmował.

buty ma ? ma ! nic jej nie bedzie, posmarowac amolem i lezec w lozku przez tydzien.

Co wy p🤬licie, mogła umrzeć, warzywem się stać? kręgosłup to twarde gówno nie złamiesz przez takie byle co.. Sam miałem ledwie pęknięty kręg na odcinku lędźwiowym i to po tym jak spadłem z drabiny i zaj🤬em plecami z całym impetem o skrzynkę z narzędziami z której wystawał przecinak, zagoiło się w miesiąc a mogłem przy tym prawie normalnie funkcjonować tylko bez gw🤬townych ruchów bo rwało jak jasny sk🤬ysyn. ona spadła przywaliła, zrozumiała że się skompromitowała i postanowiła się nie ruszać aż obciach minie
To uczucie gdy chcesz przewinąć c🤬jowy filmik a on się ładuje od początku...
chyba filmiki się wam pomyliły o.0
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

antysyjon napisał/a:
Co wy p🤬licie, mogła umrzeć, warzywem się stać? kręgosłup to twarde gówno nie złamiesz przez takie byle co.. Sam miałem ledwie pęknięty kręg na odcinku lędźwiowym i to po tym jak spadłem z drabiny i zaj🤬em plecami z całym impetem o skrzynkę z narzędziami z której wystawał przecinak, zagoiło się w miesiąc a mogłem przy tym prawie normalnie funkcjonować tylko bez gw🤬townych ruchów bo rwało jak jasny sk🤬ysyn. ona spadła przywaliła, zrozumiała że się skompromitowała i postanowiła się nie ruszać aż obciach minie
Wszystko zależy od tego jak się upadnie, na co się upadnie i w które miejsce się przyp🤬oli. Znam babkę, która spadła z krzesła jak wieszała zasłony i na to krzesło p🤬lnęła kręgosłupem, teraz jeździ na wózku ;p