👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z tego wynika to Ona go prowadziła, a nie na odwrót... hehehe Piwko !

oczami30latki napisał/a:
hehehehehe tego się nie da obejrzeć jeden raz
![]()
nie bedziesz nam mówić co mamy robić
oczami30latki napisał/a:
qhash, a myślałam, że mężczyźni lubią kobiety z inicjatywą
![]()
po co wam inicjatywa w kuchni

oczami30latki napisał/a:
qhash, hehehhehhhehehe ty pamiętasz co masz w avatarze???
gotowanie a zmywanie to duża różnica

qhash, jeśli mężczyzna gotuje - to ja ostatecznie mogę włożyć naczynia do zmywarki
ja jestem stworzona do wyższych celów - uwielbiam myć okna... i już nie zaśmiecam - zaraz przeczytam, że znowu za dużo mnie

ja jestem stworzona do wyższych celów - uwielbiam myć okna... i już nie zaśmiecam - zaraz przeczytam, że znowu za dużo mnie

oczami30latki jakbyś wstawiła kilka fotek cycków to nikt by nie mówił, że jest cie za dużo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie