👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możliwe, że wiązadła. Wiem, bo kiedyś sam z tym miałem znaczny problem kiedyś. Dosłownie coś wyskakiwało w kolanie i to się mocno czuło. Niby nie jakoś przesadnie bolesne, ale najgorsze było nastawianie gdzie trzeba było po prostu szybko nogę wyprostować

Szpilant napisał/a:
Nie dość, że upośledzona, to jeszcze ze złamaną nogą.
Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Nie dość, że nie naskarży, to jeszcze teraz nie ucieknie

TT4 napisał/a:
Powinni ją zastrzelić
![]()
Mimo wszystko najpierw ruchnąć
Chyba nikt z was więzadeł nie zerwał. Ja mam pozrywane w obu kolanach krzyżowe przednie i w lewym poboczne. Niewyobrażalny ból i darłem ryja nie mniej niż ona.
A jak ktoś pamięta mój wątek o dzbanku z ikeii to kolanko jest tego następstwem.
A jak ktoś pamięta mój wątek o dzbanku z ikeii to kolanko jest tego następstwem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie