Możliwe, że wiązadła. Wiem, bo kiedyś sam z tym miałem znaczny problem kiedyś. Dosłownie coś wyskakiwało w kolanie i to się mocno czuło. Niby nie jakoś przesadnie bolesne, ale najgorsze było nastawianie gdzie trzeba było po prostu szybko nogę wyprostować

@Black Snake pan z historii i biologi to pewnie 2 miał?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Całkiem zdrowo wygląda. Mam też nadzieje, że już skończyła 18 lat, co by zaraz Pan Prokurator nie zapukał do mych drzwi

Szpilant napisał/a:
Nie dość, że upośledzona, to jeszcze ze złamaną nogą.
Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Nie dość, że nie naskarży, to jeszcze teraz nie ucieknie

podpis użytkownika
The enemy of my enemy...Dies second
TT4 napisał/a:
Powinni ją zastrzelić
![]()
Mimo wszystko najpierw ruchnąć
Chyba nikt z was więzadeł nie zerwał. Ja mam pozrywane w obu kolanach krzyżowe przednie i w lewym poboczne. Niewyobrażalny ból i darłem ryja nie mniej niż ona.
A jak ktoś pamięta mój wątek o dzbanku z ikeii to kolanko jest tego następstwem.
A jak ktoś pamięta mój wątek o dzbanku z ikeii to kolanko jest tego następstwem.
ePeeL napisał/a:
Mam też nadzieje, że już skończyła 18 lat, co by zaraz Pan Prokurator nie zapukał do mych drzwi
![]()
A co? Chcesz z nią wódkę pić?

Black Snake napisał/a:
Czemu te p🤬dy drą tak ryja? Jak facet coś sobie zrobi to zazwyczaj, skuli się, sypnie k🤬ą i próbuje ogarnąć sytuację, a te p🤬dy przez pół godziny potrafią tylko się drzeć...
Jedyny plus z tego darcia jest taki że podczas r🤬ania nie milczą

Więzadła krzyżowe poszły się jebac.
Sam miałem podobnie jak spadłem z 1.5 metrowego murku.