Powinni ją zastrzelić

Przestroga dla tych, co nie wychodzą z domu, bo boją się, że może im się coś stać- w domu też nie jest bezpiecznie.

To chyba zwichnięcie rzepki, wydaje się, jakby rzepka "uciekła" na bok, chociaż słabo widać. Dźwięk również charakterystyczny, wiem, bo moje kolano kiedyś identyczny wydało
Sam uraz nawet nie jest specjalnie bolesny, nieco gorzej z nastawianiem - gdyby ktoś miał taki filmik z udziałem tej białogłowy, to piwo w ciemno.

tonieja napisał/a:
gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała
Gdyby kózka nie skakała, cierpiałaby z innego powodu.
To się nazywa panika. I się nie dziwię, jakby mi ni z tego i owego kolano wyj🤬o nagle, to też pewnie bym się przeraził.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
reggin napisał/a:
To chyba zwichnięcie rzepki, wydaje się, jakby rzepka "uciekła" na bok, chociaż słabo widać. Dźwięk również charakterystyczny, wiem, bo moje kolano kiedyś identyczny wydało
Sam uraz nawet nie jest specjalnie bolesny, nieco gorzej z nastawianiem - gdyby ktoś miał taki filmik z udziałem tej białogłowy, to piwo w ciemno.
Chyba kpisz, mi wyj🤬o rzepke gdzies pod kolano.. myslalem ze oderwalo mi noge tak bolalo.. nastawianie to wiadomo kolejna porcja bolu, pozniej 6 miesiecy gips i kolejne rehabilitacja
Czemu te p🤬dy drą tak ryja? Jak facet coś sobie zrobi to zazwyczaj, skuli się, sypnie k🤬ą i próbuje ogarnąć sytuację, a te p🤬dy przez pół godziny potrafią tylko się drzeć...
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim