O................l
2016-01-16, 17:24
Ja Pierd333ole
najpierw dałem piwo, potem zobaczyłem, że gość ma nick petru... da się "odpiwować"?
wcale lalkami nie machaja jak grind'y robia
N................s
2016-01-17, 3:45
Kozak! Ojcec, k🤬a, roku. Te flipy i grindowanie z młodą mnie po prostu rozwaliły. Jest skill, snowboardowy i rodzicielski
@wonszo
No chyba Cię poj🤬o. Poza tym zobacz na datę rejestracji...
Do momentu, w którzy trzyma tę lalkę za jedną nogę do góry nogami, nie byłem pewny, czy to fake.
Ludzie są głupi. Puszczają na stok, między dorosłych dzieciaki, które ledwo nauczą się jak jeździć na nartach to zap🤬lają na krechę, na nic nie zważają. Niech się potem taki zderzy z kilkukrotnie cięższym od niego dorosłym, przy prędkości kilkudziesięciu km/h to śmierć na miejscu. Osobiście znam taki przypadek śmierci 9 latka. Potem wielka rozpacz, że jak to zginął. Z dzieciakami to co najwyżej na oślą łączkę. Ten sport jest szalenie niebezpieczny i urazowy i za puszczanie dziecka w tłum na głównym stoku należy się medal imienia Waśniewskiej.
A potem wjedzie ci taka jedna mała k🤬a z drugą pod narty i już tatusiek leci z pięściami.
J🤬 takich "odpowiedzialnych" rodziców.
ból dupy wszyscy macie bo sami byście chcieli mieć taki towarek między nogami =)
C................a
2016-01-17, 13:17
serdeczny c🤬j mnie obchodzi jak jakiś smark jeździ sobie na desce! to nie jest portal na takie filmiki. Jak bym cię miał w zasięgu ręki to bym cie jebnął przez łeb!