👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak to może być kopia the dudesons skoro jackass był emitowany jako pierwszy
Bejker napisał/a:
Jak to może być kopia the dudesons skoro jackass był emitowany jako pierwszy
To byl zart ?
sami jesteście lepsi...ale tylko na sadolu jak siedzicie przed kompem...Party Boy jest zajebisty...wyreżyserowane przez MTV może ale ludzie są jak najbardziej prawdziwi

Marna kopia the dudson koles albo troluje albo jest jebniety xD Jak jackass był to dudsonowie chodzili do szkoły
2 unlimited - no limit. a chris pontius wymiata jest najbardziej pokręcony z ekipy jackass:)
to i to jest emitowane od 2000 roku jednakze sama grupa jackass istnieje o wiele wczesniej , pozatym z tego co mi wiadomo na rynku swiatowym dudsonsi chyba w 2004 zadebiutowali ? w kazdym badz razie jackass byl szybciej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie