Chłopak lubi tańczyć albo po prostu lubi pokazywać dupe, c🤬j wie co bardziej
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Konto usunięte
2012-08-13, 13:48
przeca to jackass fool
Konto usunięte
2012-08-13, 14:18
xts napisał/a:
przeca to jackass fool
Nigdy mnie te cioty nie bawily. Marna kopia the dudesons. Te k🤬a ich sztuczne smiechy i wyrezyserowane przez mtv ''smieszne akcje''. Porazka.
Konto usunięte
2012-08-13, 14:57
a ja sie posmialem

idzie piffko
Jak to może być kopia the dudesons skoro jackass był emitowany jako pierwszy
Bejker napisał/a:
Jak to może być kopia the dudesons skoro jackass był emitowany jako pierwszy
To byl zart ?
w porównaniu do dirty sanchez to pedały
sami jesteście lepsi...ale tylko na sadolu jak siedzicie przed kompem...Party Boy jest zajebisty...wyreżyserowane przez MTV może ale ludzie są jak najbardziej prawdziwi
Konto usunięte
2012-08-14, 16:56
Marna kopia the dudson koles albo troluje albo jest jebniety xD Jak jackass był to dudsonowie chodzili do szkoły
2 unlimited - no limit. a chris pontius wymiata jest najbardziej pokręcony z ekipy jackass:)
podpis użytkownika
Htysz!
to i to jest emitowane od 2000 roku jednakze sama grupa jackass istnieje o wiele wczesniej , pozatym z tego co mi wiadomo na rynku swiatowym dudsonsi chyba w 2004 zadebiutowali ? w kazdym badz razie jackass byl szybciej
Konto usunięte
2012-08-14, 20:36
oryginaly podklad byl lepszy
Konto usunięte
2012-08-14, 21:42
party boy rozk🤬ia system, tak samo jak ściemy z dziadkiem i babcią, porwanie brada pitta oraz nietoperz
albo skecz jak wp🤬la pudding z pieluchy dzieciaka, ręka pod kołem samochodu i dziecko w siedzonku na rowerze z wyp🤬alaniem