Nie ma to jak tanie wino...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie da sie słuchać nie nawidze żulostwa a tym bardziej jak ktoś sięszczyci tym że jest dziadem
konto usunięte
2012-03-16, 23:29
piotrekp25 napisał/a:
nie da sie słuchać nie nawidze żulostwa a tym bardziej jak ktoś sięszczyci tym że jest dziadem
To po co w ogole tutaj wchodzisz i sluchasz? nie podoba sie ? proste zegnam...
konto usunięte
2012-03-17, 0:01
piotrekp25 napisał/a:
"nie nawidze, sięszczyci"
ah... te szalone studenciaki. zwariowani są HEHE. PEACE ludziska, HEHE.
tanie wino jest dobre bo jest dobre , i na ryju syfy qrwa masz...
konto usunięte
2012-03-17, 4:41
konto usunięte
2012-03-17, 11:50
Ostrowin zamkneli wiec za pare lat taki komandos bedzie prawdziwym rarytasem
piotrekp25 napisał/a:
Nie powinieneś być teraz w szkole? Na lekcji polskiego? I uczyć się pisać?
Slonx@
Dobrze prawisz kolego, polać mu!!!
jakieś to trochę tanie

ale dobre
konto usunięte
2012-03-17, 15:17
@UP piotrekp25
Pewnie za gnoja za mocno się winem schlałeś przy kolegach i potem byłem kolegów przyzwoitką haha, mówisz wieczór pamiętasz jak przez mglę ale czułeś na następny dzień ... i nie chodzi mi o kaca hahahaha
nie lubie taniego wina ale filmik pozytywnie zakręcony, tylko kaca muszą mieć potem kosmicznego