👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@zjerycha
Nie szczęściarz tylko tancerz.A film nadaje się raczej na jakiś portal dla kobiet,a nie na sadola.
Nie szczęściarz tylko tancerz.A film nadaje się raczej na jakiś portal dla kobiet,a nie na sadola.

Krótka recenzja:
1. brak jebnięcia
2. brak cycków
3. brak krwi
4. brak flaków
2/10 oglądacie na własne ryzyko
P.s
i tak zwaliłem.....
1. brak jebnięcia
2. brak cycków
3. brak krwi
4. brak flaków
2/10 oglądacie na własne ryzyko
P.s
i tak zwaliłem.....
No i co z tego ze dobry denser... I tak jej nie r🤬a.przynajmniej na filmie
Latynosi jeżeli chodzi o muzykę są zajebiście. Teraz...w głowie odpalcie sobie rap i tłerking...

Taniec w POLSCE ... wydajesz tysiące złotych na lekcje , uczysz się wielu tańców ... więc potem idziesz na parkiet a tam co ? gówno na nogach które byle jak się giba w rytm lub udaje że c🤬ka ją swędzi ... bo w naszym kraju 1/30 facetów potrafi tańczyć coś a kobieta może 1/24 ... :/ większość od murzynów zrzyna machanie dupą przy jajkach partnera lub machanie rękami jak na lotniskowcu flagami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie