👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbynekmaslanka napisał/a:
Mieszkam w dużym mieście i dosłownie od kilu miesięcy zauważyłem ogromny natłok cudzoziemców, skośnookich, hindusów, czarnych, ukraińców (to każdy zauważył). Doszło do tego (aż to zapamiętałem): stoję w biedronce i się rozglądam a tam pół sklepu ludzi pochodzenia niepolskiego .... nie żartuję.
Nie ciszy cię, że tylu rodaków wokół.
advisorry napisał/a:
Zimą bedą tanczyc inaczej
Typie jak u nas zim nie ma
Zebrać ludzi z jednostek specjalnych na akcje.
Podjechac w nocy ze sprzetem do blokowania sygnału komunikacji. Wystrzelac całe to ścierwo co nie zdoła uciec, zebrać zwłoki, zutylizować.
Gwarantuje że po takiej akcji chętni na szturmowanie granicy magicznie sie rozpłyną.
Podjechac w nocy ze sprzetem do blokowania sygnału komunikacji. Wystrzelac całe to ścierwo co nie zdoła uciec, zebrać zwłoki, zutylizować.
Gwarantuje że po takiej akcji chętni na szturmowanie granicy magicznie sie rozpłyną.
Roskosmos napisał/a:
Powiedzcie mi, jak to jest, że granica z białorusią ma ponad 400km i polscy żołnierze co, są rozstawieni co 100metrów i tak stoją przy tym płocie czy jak, przecież na takim odcinku musi być jakiś słaby punkt gdzie ich nie ma, gdzie mogą sobie spokojnie lewarkiem te płaskowniki w płocie rozszerzyć i przejść
Najpierw musieliby wynaleźć lewarek
Nie żebym jakoś bronił tutaj sytuacji bo wiem, że większość tych migrantów to faceci, ale Wy poważnie uważacie, że oni puściliby kobiety pod ten płot? xD
zbynekmaslanka napisał/a:
za rękę z Polkami (poznaje po mordach)
A jakie mordy mają Polki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie