Powiedzcie mi, jak to jest, że granica z białorusią ma ponad 400km i polscy żołnierze co, są rozstawieni co 100metrów i tak stoją przy tym płocie czy jak, przecież na takim odcinku musi być jakiś słaby punkt gdzie ich nie ma, gdzie mogą sobie spokojnie lewarkiem te płaskowniki w płocie rozszerzyć i przejść
K🤬a.. To co tu widze jest bardziej pedalskie niz 20 spoconych cymbalow biegajacych za gumowym balonem.
szkoda strzępić ryja. Nie chcieliśmy brudasów, to nam im przyprowadzili ich pod nos. A kto to robi i kto tym wszystkim steruje? Możemy się tylko domyślac.
Nic tylko zrzucić bombe, i wypuścić głodne psy. Albo nie bo się strują. 4 bomby.
Kozłastopa napisał/a:
Nic tylko zrzucić bombe, i wypuścić głodne psy. Albo nie bo się strują. 4 bomby.
co ci te psy zawinily że chcesz je czymś takim karmić ? puścić bombe jak najbardziej - potem pozbierać wszystko co cenniejsze i sprzedać - i wtedy pieskom kupić porządna karmę - w koncu u brudasów prawie każdy ma iphone więc będzie czym handlować a reszte do jednego doła - inny brud wtedy będzie sie bał i nie podejrdzie
@Con4terPro96:
Dlatego wybralem 4 bomby, przemyślałem że piesków szkoda mi.
Dlatego wybralem 4 bomby, przemyślałem że piesków szkoda mi.
Jakby ktoś szukał muzyka to Mausio - Der Pate, a co do samego filmiku to GIGI D'AGOSTINO - L'AMOUR TOUJOURS
Mam pomysl, wezcie sobie k🤬a darujcie takie filmiki bo one tez sa po cos, a jak udostepniasz dalej to tylko wk🤬iasz spoleczenstwo a nikomu to nie sluzy
KuBuX napisał/a:
Mam pomysl, wezcie sobie k🤬a darujcie takie filmiki bo one tez sa po cos, a jak udostepniasz dalej to tylko wk🤬iasz spoleczenstwo a nikomu to nie sluzy
najlepiej nic nie wiedzieć i być j🤬ym z każdej strony
Mieszkam w dużym mieście i dosłownie od kilu miesięcy zauważyłem ogromny natłok cudzoziemców, skośnookich, hindusów, czarnych, ukraińców (to każdy zauważył). Doszło do tego (aż to zapamiętałem): stoję w biedronce i się rozglądam a tam pół sklepu ludzi pochodzenia niepolskiego .... nie żartuję.