nawet głupie qrwisko nie przestało... chryste. naprawdę czy ludzie tak qrwią się na atencje? c🤬j z własnym dzieckiem, liczy się pokazywanie dupy by "w końcu poczuć się wartościowa" itp
PękniętySłoik napisał/a:
Nowoczesna mamusia. Co za kurewskie czasy.
A co jest nie tak z tą matka? Że jest zadbana i nie wygląda jak budyń? Wolał byś tłusta babe zamiast taką wysportowana?
pazuzu napisał/a:
A co jest nie tak z tą matka? Że jest zadbana i nie wygląda jak budyń? Wolał byś tłusta babe zamiast taką wysportowana?
Nie, że dziecko się przewróciło i bez zerowej reakcji wolała się dalej kręcić na drążku dla zbicia atencji w sieci. Może i jest zadbana ale to nie zastąpi inteligencji, bo nikt normalny nie wytrzyma z takim intelektualnym planktonem na dłuższą metę. Wiem, to jest Sadol i cieszy mnie krzywda innych (dziecku nic się nie stało) ale głupotę trzeba zawsze krytykować, a nie usprawiedliwiać.

Taniec na róże...
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
"Mamuska" ćwiczy przed "pracą"? Mimo wszystko szkoda gówniaka, już od urodzenia ma pod górkę... :/
Coraz powszechniejsze zjawisko od paru dobrych lat, tzw. Madka Sznatka
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Kaszojad ciągle się wpycha, drze ryja, nie da chwili spokoju. I tak przez 20 lat, po czym wyjedzie w świat i gówno z tego masz.
Nie produkować tego więcej! Ludziów już na tym świecie i tak za dużo.
Nie produkować tego więcej! Ludziów już na tym świecie i tak za dużo.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.

Martyna666 napisał/a:
nawet głupie qrwisko nie przestało... chryste. naprawdę czy ludzie tak qrwią się na atencje? c🤬j z własnym dzieckiem, liczy się pokazywanie dupy by "w końcu poczuć się wartościowa" itp
Aby kaszpjad miał kaszę, mamusia musi rurę opanować do perfekcji