No, w kuchni wytrze kurze nawet na wiszących szafkach.
Przyznałbym że jest dobra dopiero kiedy by sobie drążek do c🤬ki schowała, to już jest nudne

zapewne feministka bo wystarczająco silna żeby wnieść szafe na 6 piętro

Wbrew pozorom trzeba naprawdę mocnych mięśni ramion i brzucha, aby wykonać "spacer w powietrzu". Wiem, bo siostra trenuje pole dance i kiedyś dała popis na rurze od blatu kuchennego.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866

freaky napisał/a:
Wbrew pozorom trzeba naprawdę mocnych mięśni ramion i brzucha, aby wykonać "spacer w powietrzu". Wiem, bo siostra trenuje pole dance i kiedyś dała popis na rurze od blatu kuchennego.
Nic tylko pogratulować siostrzyczki

freaky napisał/a:
filmik siostry albo sie nie liczy
Fajna wysportowana dupa, a łowcy piwek jak zwyke standard
- Do kuchni
- r🤬ałbym
- feministka
P🤬lenie zamiast napawać się widokiem.
Smoleń? Co powiemy tym przychlastom?
- Do kuchni
- r🤬ałbym
- feministka
P🤬lenie zamiast napawać się widokiem.
Smoleń? Co powiemy tym przychlastom?
podpis użytkownika
Panie? Gdzie ten p🤬lony mercedes benz?
Biję o flachę, że 80% sadoli ani razu nie podciągnie się z nachwytu.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
mieszalniapasz napisał/a:
Biję o flachę, że 80% sadoli ani razu nie podciągnie się z nachwytu.
jak na laske to nawet niezle, ja przy wadze 125kg przy 188 wzrostu zrobie tak samo tylko wstyd na silowni nagrywac takie filmiki, jak wazylem 134 to bylo juz ciezko ale dawalem rade
dawaj falche albo lepej paczke omy bo na sucho nawet trawa nie rosnie

prawda napisał/a:
jak na laske to nawet niezle, ja przy wadze 125kg przy 188 wzrostu zrobie tak samo tylko wstyd na silowni nagrywac takie filmiki, jak wazylem 134 to bylo juz ciezko ale dawalem rade
dawaj falche albo lepej paczke omy bo na sucho nawet trawa nie rosnie
a jutro będziesz prawnikiem, po jutrze lekarzem, a ostatecznie obudzisz się mokry w łóżku