👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pamiętam na samym początku jak powstał YT to ten filmik z tym typem był najczęściej oglądanym filmem.

pamiętam jak miałem ten filmik na płycie CD od kolegi
że też tu jeszcze tego nie było...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-09-24, 12:25 ]
Mam dziwne wrażenie, że kiedyś sam to gdzieś wstawiłem w komentarzu.

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-09-24, 12:25 ]
Mam dziwne wrażenie, że kiedyś sam to gdzieś wstawiłem w komentarzu.

Filmik stary, ale David Elsewhere dorósł i dalej tańczy. Jego krótka historia.
oraz jego występ z 2005 roku
oraz jego występ z 2005 roku

ja i tak najbardziej lubię batelki:
koleś w czapaji wymiata.
koleś w czapaji wymiata.

taa gosc jest mistrzem robo, grał w filmie " u got served " - o breakdancie, marna fabuła, marni aktorzy ale mega zajebiste potyczki w tańcu hehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie