👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A nie można stworzyć programu "Koniec z więźniami"? W niedzielę o 20:00 wszyscy siedzieli by przed TV żeby zobaczyć kto i w jaki sposób zostanie wyeliminowany ze społeczeństwa. Waśniewską by się wsadziło w worek po ziemniakach i tak zrzucało z coraz to większej wysokości. Tak żeby łamały się powolutku wszystkie jej kości, żeby powoli dostawała wewnętrznego wylewu i skończyła w palpitacjach rzygając krwią.

Bongman masz rację , tylko czasem jest tak ( prawie zawsze) jak media czegoś nie rozgłośnią to policja i inne organy NIC nie robią . Nie popieram działań mediów , ale u nas nie wiem czemu czy w durnej administracji osiedlowej czy policji NIC NIE ROBIĄ dopóki ich sie nie przycisnie . Zajmują sie takimi bzdurami że masakra ( kolega znalazł telefon , oddał właścicielowi a teraz łazi po sądach bo chłop go podał a policja ma pretensje że do nich sie nie zgłosił najpierw) ale w sprawach ważnych takich jak Waśniewska , Trynkiewicz jak dzieci bezradni . Tak jak napisałes ja tez tak uwazam że żeby nie Rutkowski to by szukali porywacza

Jak Waśniewska wyjdzie po tych 25 latach to Trynkiewicz dawno będzie w grobie leżał.

Jeszcze trochę a doczekamy się symulatora Trynkiewicza albo jego podobizny w reklamach ;/
Czytałem gdzieś, że trynkiewicz ma mieszkać na Wrocławskim kozanowie. Czy to prawda?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie