Dodałem link do piosenki Ylvis-The Fox i mi usunęli komentarz.
Dlaczego k🤬a ja się grzecznie pytam?!
lm65 napisał/a:
rudy fałszywy c🤬j. od tylca ją zaatakował i wścieklizną poczęstował.
Syndrom tuska.
ruddie napisał/a:
dość bolesne zastrzyki, ale powinni go zabić, chociaż i sam za jakiś cza s zdechnie
Karboksylator napisał/a:
seria bolesnych zastrzyków w brzuch i po kłopocie.
Takie zastrzyki były kiedyś. Teraz to inna bajka. Szczepi się w kończyny, nie w brzuch.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
PabloSkills napisał/a:
Dodałem link do piosenki Ylvis-The Fox i mi usunęli komentarz.
Ponieważ wrzuciłeś suchy link. Dostałeś wiadomość z informacją o usunięciu, w której masz podany powód.
Dostałeś piwo, otwórz sobie i biegnij do biblioteki zobaczyć jak się po polsku pisze.
Juzwa napisał/a:
Takie zastrzyki były kiedyś. Teraz to inna bajka. Szczepi się w kończyny, nie w brzuch.
Dokładnie to samo miałem napisać, Od ok 30 lat, podaje się w mięsień naramienny. Nie w brzuch.
Jeżeli surowica czy przeciwciała zostaną podane w ciągu dwóch tygodni od potencjalnego zagrożenia, nie grozi Ci absolutnie nic,
Natomiast gdy wystąpią objawy, wtedy możesz się żegnać. Nie ma najmniejszej szansy.
Juzwa napisał/a:
jeden c🤬j czy w brzuch czy w rękę, czy w coś innego. chodziło o to, że wścieklizna jest normalnie uleczalna
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
~VeIture napisał/a:
Cóż mogę powiedzieć... młody wtedy byłem
co na takie stare raszplę się rzucałeś ? xD
Juzwa napisał/a:
a jak ktoś nie ma kończyn? może oto mu chodziło ?