~Beny napisał/a:
Ponieważ wrzuciłeś suchy link. Dostałeś wiadomość z informacją o usunięciu, w której masz podany powód.
Chwila chwila, na twoim profilu też jest suchy link do YT. Teraz musisz sama się ukarać i usunąć ten link, no chyba, że jesteś z tych równiejszych.
BarmanInternetu napisał/a:
Jakby her TüSSk który wrócił i Polskę atakuje
ale nasrane masz w tej dupie bo glową tego nie nazwe ;d
JebacPis100procent napisał/a:
Chwila chwila, na twoim profilu też jest suchy link do YT. Teraz musisz sama się ukarać i usunąć ten link, no chyba, że jesteś z tych równiejszych.
Wystarczającą karą jest czytanie postów takich jak Twój i zastanawianie się czy trollujesz, czy może serio nie odróżniasz sygnatury od postu.
andysofuckingbrandy napisał/a:
a jak ktoś nie ma kończyn? może oto mu chodziło ?
Jakbym nie miał kończyn, to pogryzłbym tego, kto chciałby mnie zaszczepić. Po co żyć bez rąk i nóg? Poza tym zostają wtedy półdupki.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Nie ma lekarstwa na wściekliznę, jest szczepionka na wściejliznę która odpowiednio szybko podana spowoduje, że choroba się nie pojawi. Ale jak się pojawi - to już po tobie.
~VeIture napisał/a:
Cóż mogę powiedzieć... młody wtedy byłem
Piękne czasy, jeszcze wszystkie nogi miałeś.

Karboksylator napisał/a:
ty jakiś głupi jesteś?
nie wiesz, że jest lekarstwo na wściekliznę?
seria bolesnych zastrzyków w brzuch i po kłopocie.
no chyba, że kobita nie pójdzie do lekarza i będzie się leczyła metodą domową, np. będzie sobie babkę lekarską przykładała do ran
Nie lekarstwo, tylko szczepionka. To znaczy przepraszam, szkodliwy preparat, którego absolutnie nie wolno przyjmować. A wścieklizna to taka przereklamowana grypa!