Premier Alberty Jason Kenny w towarzystwie dziennikarzy udał się na stację benzynową, aby pokazać, że nie ma nic złego w cenach benzyny.
Ale jak się okazało, polityk nie wie, jak zatankować samochód – przegrał w walce z pistoletem do napełniania
jak sra to "press" go też nie opuszcza?
tyle politycy wiedzą o życiu ludzi co ten o tankowaniu!
Nie ma nic złego w cenach benzyny? Az go do baku przyssało.
Na hulajnogę przesiadł się, zapomniał, jak tankuje się.
htp
2022-04-02, 18:18
Zastanawiam się, czy niektórzy polscy polityce nawet nie potrafiliby dojechać do stacji. Nie mówiąc o tankowaniu, czy zapłaceniu kartą.
aquamen napisał/a:
Wiedzieć może cos tam wiedzą, poprostu mają zwykłych ludzi głeboko w dupie
Z................w
2022-04-02, 21:29
problem w tym że wp🤬lił na chama pistolet w za ciasny wlew a teraz nie może wyciągnąć
Czyżby zatankował diesla do benzyniaka ?
A c🤬j mnie to obchodzi.
Ps.
Chciałem żebyście wiedzieli
Jarek nawet jakby chcial pokazac sie dla prasy i ciemnego ludu w takiej sytuacji nie dosiegnalby do wlewu - sadzac po gabarycie tego pickupa
I takie tępe pały "rzondom" aby nie wiedzieć jak zatankować w wieku około 60 Weź mnie %$%#$%#$
vivalaespana napisał/a:
Jarek nawet jakby chcial pokazac sie dla prasy i ciemnego ludu w takiej sytuacji nie dosiegnalby do wlewu - sadzac po gabarycie tego pickupa
Zełeński, czy jak mu tam ma ledwie 2 centymetry więcej, ale dla świta jest "bohaterem"
aquamen napisał/a:
I przez takie zj🤬e myślenie ugodowe później robią co chcą te kanalie populistyczne. Ot, demokracja - tyrania ciemnoty.
kolejny polityk, który za nic nie sam płaci i znowu zapłacił za paliwo pieniędzmi obywateli, powiedział, że nie ma nic złego w cenach paliwa.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.