Niezły rozp🤬ol
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
gdfgdf napisał/a:
Śniady za bagażnikiem musiał ostrego kebsa zjeść
Dopalacz ruszył zbyt wcześnie.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
i to nie chińszczyzna, a Chevrolet Cobalt – model produkowany na rynek południowoamerykański (m.in. Brazylia). Na filmie tankuje gaz LPG, instalacja LPG nie jest oferowana fabrycznie przez Chevroleta w Brazylii – montuje się ją wyłącznie jako modyfikację po zakupie, Zdzisiu z garażu dał dupy
Spychacz napisał/a:
i to nie chińszczyzna, a Chevrolet Cobalt – model produkowany na rynek południowoamerykański (m.in. Brazylia). Na filmie tankuje gaz LPG, instalacja LPG nie jest oferowana fabrycznie przez Chevroleta w Brazylii – montuje się ją wyłącznie jako modyfikację po zakupie, Zdzisiu z garażu dał dupy
A to nie było przypadkiem CNG?
xdrt napisał/a:
A to nie było przypadkiem CNG?
Oczywiście że CNG, w LPG nie ma takiego ciśnienia.
Wiecie jakie ciśnienie jest w zbiornikach wodorowych?
Jeśli te się upowszechnią to dopiero będą materiały!

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Ktoś mi może wyjaśni: wybuch był a ognia nie ma. Co tu się odjaniepawliło? Samochód był pneumatyczny czy co?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
GNV (Gás Natural Veicular) — to po prostu gaz ziemny, głównie metan (CH₄).
LPG (Liquefied Petroleum Gas) — to gaz płynny, głównie propan i butan (C₃H₈ i C₄H₁₀).
Gpt, ja nie jestem taki mądry.
LPG (Liquefied Petroleum Gas) — to gaz płynny, głównie propan i butan (C₃H₈ i C₄H₁₀).
Gpt, ja nie jestem taki mądry.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Siriuz napisał/a:
Wiecie jakie ciśnienie jest w zbiornikach wodorowych? Jeśli te się upowszechnią to dopiero będą materiały!
Obecnie wodór w samochodach osobowych słusznie umiera już śmiercią naturalną więc raczej się nie upowszechnią. Zresztą ta technologia od początku nie bardzo miała sens a przy obecnym rozwoju w dziedzinie akumulatorów brnięcie w to byłoby szaleństwem i chyba nawet toyota już to zrozumiała.