Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tankowanie
BongMan • 2012-01-14, 13:42
Już niedługo...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
.................. 2012-01-14, 13:43
Szatańska cena trawy dla konia.
Zgłoś
V................n 2012-01-14, 15:50
@UP
Szatański koń, to i cena szatańska.
Zgłoś
t................r 2012-01-14, 17:06
nie rozumiem.. przecież w październiku, zeszłego roku, motłoch wyraził aprobatę dla takich cen, więc w czym problem?
Zgłoś
~tip.top 2012-01-14, 17:08
Trawa zawsze była w cenie

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
A................N 2012-01-14, 17:49
Powinni publicznie powiesić tą bandę złodziejskich k🤬 a tłum powinien klaskać i wiwatować.
Zgłoś
~tip.top 2012-01-14, 17:51 2
ALTON napisał/a:

tą bandę

tę bandę

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
djhexe 2012-01-14, 22:41
a 6,66 to za ile? gram, kilogram?
Zgłoś
Y................9 2012-01-14, 22:44
Za korytko
Ceny są debilizmem. Chcą osiągnąć zysk zwiększając akcyzę a o tym że i popyt spadnie wraz z wzrostem ceny już nie pomyśleli sk🤬iele. A firmy i tak będą paliwo w koszt uzyskania przychodu wpuszczać i odliczać od podatku więc gdzie k🤬a pytam się ja sens tego idiotycznego posunięcia jest?
Zgłoś
pisage 2012-01-14, 22:48
To wcale nie jest śmieszne. Pomijając ceny to przeraża mnie ta pseudoekologiczna sieczka tłoczona do mózgów. Szanowni państwo: samochody jeżdżą na benzynę, traktory na olej napędowy, na gaz są kuchenki, wodór pakowano do sterowców (źle się to skończło), a wodę piją zwierzęta. I nie wolno tego zmieniać!!

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-01-15, 0:38
Ceny polecą w dół. Gdy gościu lał za 50zł, dalej leje za 50zł tylko zupy w baku coraz mniej. Debile przesiadają się na rowery. Jeszcze będzie tak że nie będzie tyle wachy że nie będą wiedzieli co z nią robić.
A może i nie.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
camperboy 2012-01-15, 1:06
Ceny idą w górę, ludzie narzekają a i tak będą kupować bo co im pozostało. Jeździć muszą.
Zgłoś
a ja wiem??? 2012-01-15, 3:02
woda w górę przej🤬e na kacu będzie, za to ziioło z 30 w końcu spadnie i to torby coraz skromniejsze.
Zgłoś
BongMan 2012-01-15, 3:42
Pewnie większość komentujących to gimbusy, które samochód prowadziły tylko w Need for Speed. Ja, jako kierowca, powiem wam jedno: Jeśli cena benzyny przekroczy 6zł to widzę dwie opcje:
1. Wywołuję rewolucję, rozp🤬alam rząd i przejmuję władzę. Do tego potrzebuję debili, którzy mnie poprą. Następnie stawiam ultimatum: Albo hamerykańce dają nam 90% udziałów w swoich złożach ropy albo wojna. Jeśli debile się nie znajdą, pozostaje opcja numer 2.
2. Wyp🤬alam za granicę. Jak kocham Polskę, tak ją zostawię bo to jest k🤬a skandal żeby za litr j🤬ego płynu płacić tyle hajsu...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
t................r 2012-01-15, 4:40
@up nawet jakby i Amerykanie dali nam te 90% swojej ropy, to cena może by spadła na początku o jakieś 30-40gr, po czym znów by wzrosła, bo większość ceny paliwa to dziś podatki pośrednie i bezpośrednie.. i gdy urzędnicy widzą, że mogą sobie pozwolić na dalsze dojenie społeczeństwa, to po prostu to robią i tyle w temacie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie