Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tankowanie z ognistymi atrakcjami
elim • 2025-03-27, 22:06
W Tiencin (miasto w Chinach na południowy wschód od Pekinu zamieszkane przez 14 mln. osób) podczas tankowania auta okazało się że jego bak przecieka, kiedy kierowca wysiadł sprawdzić co się dzieje wyciekające paliwo stanęło w płomieniach razem z autem.

auto to chiński mini van Dongfeng Lingzhi M3
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-27, 22:35 1
wszystko co chińskie jest beznadziejnej jakości xD
chinesium...
Zgłoś
widez2 2025-03-27, 22:57 8
"Tiencin (miasto w Chinach na południowy wschód od Pekinu zamieszkane przez 14 mln. osób) "
zabawne. nigdy nie słyszałem o tym mieście, mimo że wg wszelkich cywilizowanych standardów to jest duże miasto. nie wstydzę się tego mimo wszystko.
Zgłoś
Nome 2025-03-27, 23:12 6
no ale Chinczyki były bardzo dzielne, kierowca nawet próbował odjechać od dystrybutora...

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
mesjans 2025-03-27, 23:23 6
Ten typ ewidentnie sam podpalił rozlaną benzynę, wyszedł schylił się a wtedy ogień rozszedł się od niego w pozostałych kierunkach. Źródło pierwszego płomienia nie znajduje się pod autem a obok przed jego nogami. Zjeb pewnie chciał sprawdzić zapalniczką czy rozlała się woda czy benzyna no i się debil dowiedział.
Zgłoś
Sztruks 2025-03-27, 23:33 3
Kiedyś na stacji starsza kobieta poprosiła mnie, żebym jej zatankował samochód leje paliwo, rozmawiam z nią i w pewnym momencie ona do mnie mówi (w żartach) „a nima tam Kaj jakiejś dziury?” (Kuca patrzy) „o k🤬a, dziura! Nie lej pan!!!” Ale się wtedy uśmiałem 😅
Zgłoś
elim 2025-03-28, 2:13 8
widez2 napisał/a:

"Tiencin (miasto w Chinach na południowy wschód od Pekinu zamieszkane przez 14 mln. osób) "
zabawne. nigdy nie słyszałem o tym mieście, mimo że wg wszelkich cywilizowanych standardów to jest duże miasto. nie wstydzę się tego mimo wszystko.

A kojarzysz jak w 2015 roku było gigantyczne jebnięcie w porcie w Chinach? To właśnie było w Tiencinie

Zgłoś
końqbent 2025-03-28, 5:02
To co Chińskie, pozostaje w Chinach.
Zgłoś
Tomassini 2025-03-28, 7:10 1
I my takimi gownami mamy za kilka lat jeździć?
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-28, 7:14
Myślisz sobie, "a jakieś tam miasto na wschód od Pekinu ile może tam miesz-" JEB!
14 MLN KUR*A mieszkańców. 3 takie miasta i masz więcej ni polandia. Szykują się na wojnę na wyczerpanie z resztą świata jak hoj.
Zgłoś
35i 2025-03-28, 7:18
"Cudze chwalicie swego nie znacie". W maluchach (Fiat 126p) była gumowa wlewka paliwa, która lubiła sobie pęknąć ze względu na c🤬jową jakość materiału.

Zgłoś
anubis90 2025-03-28, 7:26
Lepsze chińskie produkty, niż amerykańskie.
Amerykanie chętnie reklamują swoje produkty, jakie to są naj, a gdy przyjdzie co do czego, to okazuje się, że to zwykły chłam.
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-28, 8:41 1
końqbent napisał/a:

To co Chińskie, pozostaje w Chinach.

Powiedz to najsłynniejszemu chińskiemu nietoperzowi, zeżartemu przez jakiegoś skośniaka. Efekt sraczki po tym incydencie wyleczył dopiero Władek moskiewski.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-28, 8:56 1
Zuch Kobieta! Ja bym spitoliła...
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-03-28, 9:29
anubis90 napisał/a:

Lepsze chińskie produkty, niż amerykańskie.
Amerykanie chętnie reklamują swoje produkty, jakie to są naj, a gdy przyjdzie co do czego, to okazuje się, że to zwykły chłam.

wystarczy popatrzeć na ich auta jakoś plastików jak w Dacii

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie