SocialMedia napisał/a:
albo ziemia się osuwa.
Patrząc na asfalt, to raczej tak.
Cheaper
qizmo napisał/a:
Nie może być "tańszym kosztem", co najwyżej "niższym kosztem".
Lej krasowy się pod budynkiem utworzył. W takim przypadku nie ma czegoś takiego jak "tańszym kosztem". Jak się sam nie zawali to i tak rozbiórka.
xXx5226 napisał/a:
Lej krasowy się pod budynkiem utworzył. W takim przypadku nie ma czegoś takiego jak "tańszym kosztem". Jak się sam nie zawali to i tak rozbiórka.
"lej krasowy" to masz miedzy pośladkami... geolog z łapanki k🤬a...
Wygląda jak Karyna po wszczepieniu botoksu w ryjek.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Okna otwierane na zewnątrz, sciany otwierane na zewnątrz... Cała Anglia
"Możliwe ze to dom po powodziach albo ziemia się osuwa."
Po c🤬j te mongolskie teorie wysnute z wiedzy zdobytej na uniwersytecie w TV?
Po c🤬j te mongolskie teorie wysnute z wiedzy zdobytej na uniwersytecie w TV?
xXx5226 napisał/a:
C🤬j nie lej krasowy, angielskie przegnite domy. No i fakt że jakoś na krzywej powierzchni stoi.
c🤬ja sie znacie, wystarczy 2 minuty szukania w google :
stan domu to efekt mieszkania tam rodziny romskiej przez 6 miesiecy... dom nie wytrzymal i poprlnil bukakke.
stan domu to efekt mieszkania tam rodziny romskiej przez 6 miesiecy... dom nie wytrzymal i poprlnil bukakke.
JaTylkonaChwile napisał/a:
c🤬ja sie znacie, wystarczy 2 minuty szukania w google :
Kurczę nazywaj rzeczy po imieniu. Cyganie nie Romowie. Cygan zawsze będzie cyganem.
ehh, budowlańcy, mówił majster, żeby nie rozbierać rusztowania, dopóki nie nakleją tapet w mieszkaniach
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę