Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ssiwy 2017-06-15, 23:48 7
@up

Zalety to tanie fajki chyba...

Co do z🤬bów wyżej, którzy jedyne co ogarneli to jazdę rowerem. popełniony jest szereg błędów. Monotonia jazdy ciężarówką sprawiła, że pewnie gościu siedział nisko przez co miał ograniczone pole z przodu, tonaż nie pozwolił poczuć pchanego auta, brak lusterek dodatkowych nie pozwolił zobaczyć , że z jego prawej strony coś mu przez maskę wbija(lusterka nie są wymagane), baba nie miała wyobraźni, żeby pomyśleć o martwym punkcie z punktu widzenia kierowcy, nie przyśpieszyła, żeby ją zobaczył, bądź żeby uniknąć kolizji. Typowe tępe piździsko i gościu, którego zjadła monotonia jazdy.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-16, 4:09
bardzo dobrze że śmiecia złapali, mam nadzieję że dostał przekopkę na komendzie

rzadko to mówię, ale brawo policja
Zgłoś
Hvsarz 2017-06-16, 4:26 1
Martwa strefa na długość auta? Chyba jak niewidomy prowadzi.
Zgłoś
lysybog 2017-06-16, 5:05 2
Jeżdżę ciężarówką i wiem bardzo dobrze - nie ma takiej możliwości, żeby nie zobaczyć w tej sytuacji samochodu przed sobą. Martwe pole nie jest aż tak duże.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-16, 8:42
Białystok z przyległościami to dzicz nawet jak na polskie standardy. Powinni to "miasto" zaorać, a jego mieszkańcom zafundować podziemne sanatorium w okolicach Katynia. Tamtejsza ziemia podobno wszystko przyjmie.
Zgłoś
NeverLie2Me 2017-06-16, 10:10 7
AmbasadorIzraela napisał/a:

Pewna Pani z Zambrowa z zajęć z teorii na prawo jazdy się urywała, bo o martwym polu zapewne nie słyszała.

+ pościg za niczego nie świadomym kierowcą ciężarówki w gratisie (od 0:32)

o całej akcji tutaj: zambrow.org/aktualnosci/strona.php?strona=artykuly_pokaz&id=23038

Jak było to nie znalazłem.

Autor się chyba z k🤬sem kierowcy TIR'a na głowy pozamieniał... C🤬j tu kogo obchodzi martwe pole, TIR'y to są jakieś uprzywilejowane pojazdy, czy co...?? To, że kierowca czegoś nie widzi to jest tylko jego problem, kamery sobie poinstalować, murzynów na czujkowych, k🤬a, cokolwiek, ale tłumaczenie, że martwa strefa... Kiedyś mi gość cofnął, na skrzyżowaniu, właśnie TIR'em, oczywiście jego zdaniem to moja wina, bo on mnie nie widział. Oczywiście również sp🤬alał...

Baba trochę w c🤬ja przygrała, bo mu się lekko wj🤬a, ale nie uwierzę w to, że on jej do końca nie widział.

podpis użytkownika

Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-16, 10:15 7
Loaloa był w Białymstoku i zamiast siura do dupy to dostał w ryj i mu się źle kojarzy
Zgłoś
tranzystor 2017-06-16, 13:20
Jeleniowski napisał/a:

@tranzystor
Ty sam k🤬a jesteś Ukrainiec. Odjebcie się od Białegostoku i Podlasia, bo to taka sama Polska jak wszędzie indziej w kraju. A w niektórych aspektach życie na Podlasiu ma takie zalety jak żadne inne miejsce.

Życie na podlasiu ma takie zalety, jak tania wóda i papierosy ze wschodu. Bywałem w Białymstoku często i faktycznie - od jakiegoś czasu miasto rozwija się niesamowicie dynamicznie napędzane szerokim strumieniem kasy z Brukseli. Zobaczymy jak to się wszystko utrzyma, jak dofinansowanie z zewnątrz się skończy, bo wcześniej to mieliście "dziury z drogami", a nawet nie "drogi z dziurami".
Zgłoś
Adrianero 2017-06-16, 15:02
Pajace typu tranzystor i loaloa morda w kubeł. Przenieśliście się z c🤬jowizny dolnej do Warszawy albo innego miasta bardziej rozwiniętego niż wasze wioski i plujecie jadem na lewo i prawo jacy to k🤬a z was wielcy miastowi.
Zgłoś
Xian5 2017-06-16, 15:06
To byl pewnie Uber
Zgłoś
Emilian89 2017-06-16, 16:18
Mnie juz tak ci Tirowcy w k🤬iaja ... a tym bardizej na A2 j🤬e psozyty z Ukrainy czy tez litewskie sciery juz nie wspomne o Estonczykach zap🤬lasz lewym pasem 130/140 ... a ci sie wp🤬li na lewy pas bo on wyprzedza 1 km szybcije od drugiego no k🤬a ;x szkoda bardzo zaluje ze w polsce nie ma legalizacji broni odj🤬 bym od razu pasożytów
Zgłoś
Thesherk 2017-06-16, 16:45
Takie martwe pole, jak zamach w smoleńsku
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-16, 23:11
Przecież od razu wiadomo o co chodzi. Kobieta się w*ebała przed ciężarówkę (nie żadnego kur*a TIRA!!!) a gość w nerwie ją przepchnął przez całe skrzyżowanie. Tacy zawodowi kierowcy mają naprawdę stresującą pracę, uważam że to najgorsza robota na świecie. Bo nawet górnik po 8 godzinach idzie do domu, a taki jeździ po Europie 2, 3 czy 4 tygodnie. I ogląda te murzyńskie harce, to jak ma być spokojny?
Zgłoś
ZajętyPelikan 2017-06-16, 23:33
Jeleniowski napisał/a:

@tranzystor
Ty sam k🤬a jesteś Ukrainiec. Odjebcie się od Białegostoku i Podlasia, bo to taka sama Polska jak wszędzie indziej w kraju. A w niektórych aspektach życie na Podlasiu ma takie zalety jak żadne inne miejsce.

Daj spokój co się przejmujesz jakimiś zakompleksionymi idiotami... nie dyskutuj z takimi.

Mam nadzieję, że kierowca zestawu wygra sprawę. Ale godny podziwu jest brak instynktu samozachowawczego u kobiety , nigdy się nie wtryniłem pod zestaw wiedząc, że od razu musiałbym hamować. Niech chociażby taki zestaw będzie przeciążony, bądź będzie miał wadliwy układ hamulcowy = śmierć w sardynce nie dziękuje
Zgłoś
tranzystor 2017-06-17, 12:17
Adrianero napisał/a:

Pajace typu tranzystor i loaloa morda w kubeł. Przenieśliście się z c🤬jowizny dolnej do Warszawy albo innego miasta bardziej rozwiniętego niż wasze wioski i plujecie jadem na lewo i prawo jacy to k🤬a z was wielcy miastowi.

Zapiekła dupa, co? Tylko że ja nie wstydzę się napisać miejsca zamieszkania (w moim przypadku od urodzenia), a Ty musiałeś oczywiście
Cytat:

jakby Ci było wstyd przyznać, że jesteś ze ściany wschodniej.

ZajętyPelikan napisał/a:

Daj spokój co się przejmujesz jakimiś zakompleksionymi idiotami...

Faktycznie, mieszkać w Trójmieście, czy Warszawie to wstyd w porównaniu z dumą mieszkania w Białymstoku, czy innym mieście w najbardizej rozwiniętej, wschodniej części Polski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie