Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Zalety to tanie fajki chyba...
Co do z🤬bów wyżej, którzy jedyne co ogarneli to jazdę rowerem. popełniony jest szereg błędów. Monotonia jazdy ciężarówką sprawiła, że pewnie gościu siedział nisko przez co miał ograniczone pole z przodu, tonaż nie pozwolił poczuć pchanego auta, brak lusterek dodatkowych nie pozwolił zobaczyć , że z jego prawej strony coś mu przez maskę wbija(lusterka nie są wymagane), baba nie miała wyobraźni, żeby pomyśleć o martwym punkcie z punktu widzenia kierowcy, nie przyśpieszyła, żeby ją zobaczył, bądź żeby uniknąć kolizji. Typowe tępe piździsko i gościu, którego zjadła monotonia jazdy.
konto usunięte
2017-06-16, 4:09
bardzo dobrze że śmiecia złapali, mam nadzieję że dostał przekopkę na komendzie
rzadko to mówię, ale brawo policja
Martwa strefa na długość auta? Chyba jak niewidomy prowadzi.
Jeżdżę ciężarówką i wiem bardzo dobrze - nie ma takiej możliwości, żeby nie zobaczyć w tej sytuacji samochodu przed sobą. Martwe pole nie jest aż tak duże.
konto usunięte
2017-06-16, 8:42
Białystok z przyległościami to dzicz nawet jak na polskie standardy. Powinni to "miasto" zaorać, a jego mieszkańcom zafundować podziemne sanatorium w okolicach Katynia. Tamtejsza ziemia podobno wszystko przyjmie.
konto usunięte
2017-06-16, 10:15
Loaloa był w Białymstoku i zamiast siura do dupy to dostał w ryj i mu się źle kojarzy
Takie martwe pole, jak zamach w smoleńsku
konto usunięte
2017-06-16, 23:11
Przecież od razu wiadomo o co chodzi. Kobieta się w*ebała przed ciężarówkę (nie żadnego kur*a TIRA!!!) a gość w nerwie ją przepchnął przez całe skrzyżowanie. Tacy zawodowi kierowcy mają naprawdę stresującą pracę, uważam że to najgorsza robota na świecie. Bo nawet górnik po 8 godzinach idzie do domu, a taki jeździ po Europie 2, 3 czy 4 tygodnie. I ogląda te murzyńskie harce, to jak ma być spokojny?