👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

powyłamywany napisał/a:
Ty sam tarantula jestes, to jest ptasznik
To jest tarantulnik.

Jaranie się pająkami to pedalstwo...
Ból dupy za 3...2....1....
Może ktoś od razu przygotować maść?
Ból dupy za 3...2....1....
Może ktoś od razu przygotować maść?

Czemu pająkami i innymi gównami jarają się najczęściej cioty, które są odtrącane w szkole i nie mają znajomych? Myślą że to takie menskie i zajebiste trzymać takie coś w domu? Jeszcze nie poznałem osoby hodującej takie zwierzęta, która nie była by outsiderem.
Nie wzbudzacie szacunku hodując jadowite zwierzęta. Jesteście jak dres który kupuje sobie amstafa, żeby wyglądać na groźnego. Ale to tylko pozory... I jeszcze ta muzyka
Nie wzbudzacie szacunku hodując jadowite zwierzęta. Jesteście jak dres który kupuje sobie amstafa, żeby wyglądać na groźnego. Ale to tylko pozory... I jeszcze ta muzyka

wiesiors4 - nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie.
Masa pozytywnych normalnych ludzi hoduje pajączki, skorpiony i inne świństwo.
Morda w dupe, żryj kupe i podziwiaj matkę naturę w czystej postaci.
Masa pozytywnych normalnych ludzi hoduje pajączki, skorpiony i inne świństwo.
Morda w dupe, żryj kupe i podziwiaj matkę naturę w czystej postaci.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie