👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierować hulajnogą, nagrywać i jeszcze złożyć zdanie. Nadludzki wysiłek.
Zahu napisał/a:
Kierować hulajnogą, nagrywać i jeszcze złożyć zdanie. Nadludzki wysiłek.
No stary... To nie są proste rzeczy!
Spróbuj gadać, gwizdać, żuć gumę i pluć jednocześnie, zobaczysz ledwie namiastkę tego, czego doświadczył nasz bohater...

Prawdziwy miejski kozak na publicznej (lol) hulajnodze elektrycznej.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
założe się, że koleś od teraz ma nową ksywę na dzielni, i długo się od niej nie uwolni.
To nie sarna to koziołek ( czyli pan sarna) szkoda że nie próbował go wydoić , a po zatem co się odzywa pedał nie pytany do prawdziwego samca
Zderzył się z rzeczywistością, ale przeżył może coś się nauczy.
żmij napisał/a:
Jakim trzeba być bezmózgiem, żeby myśleć, że dzikie zwierzę nie będzie się bronić?
Filmów dokumentalnych nie ogląda, to ma.
Ah, klasyka🙂
żmij napisał/a:
Jakim trzeba być bezmózgiem, żeby myśleć, że dzikie zwierzę nie będzie się bronić?
Filmów dokumentalnych nie ogląda, to ma.
Trzeba być bezmózgiem na elektrycznej, chińskiej hulajnodze. To w zupełności wystarczy.
Półdebil na hulajpiździe. Typowy tuman, wyborca Trzaskowskiego. Szkoda ze to nie był stary łoś albo żubr i nie wyj🤬 ci z kopyta albo roga w ten tępy, pusty łeb. Może wtedy by ci przeszło trochę rozumu z dupy do głowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie