Ooooo bardzo pozytywny i wzruszajcy filmik. Taki krótki a ile w nim emocji i uczuć. Miłość ojcowska. Staruszek próbuje zaimponować dzieciakowi tak jak potrafi , dodać mu odwagi. Patrz synku jak jadę !. Syn przejętym głosem to komentujacy. Dla niego ojciec, jakikolwiek by nie był jest bohaterem. Jest jeszcze w wieku kiedy rodzice są dla dziecka wszystkim. Pamiętajcie rodziców się nie wybiera.
Widzę, że po typowych "madkach" powstają typowi "ojdzowie" Czyli "ojdzowska miłość, pedały nie zrozumiejo, nie masz dzieciaka, nie masz prawa nazywać sie menszczyznom, to ja wychowam Brajanka na prawdziwego menszczyzne"
Kto nie ma dzieci nie zrozumie, zwłaszcza komentujące to sadolowe pedały.
Gratulacje. W zamian za to, że ejakulowałeś wewnątrz pochwy wygrywasz medal z ziemniaka.
Widzę, że po typowych "madkach" powstają typowi "ojdzowie" Czyli "ojdzowska miłość, pedały nie zrozumiejo, nie masz dzieciaka, nie masz prawa nazywać sie menszczyznom, to ja wychowam Brajanka na prawdziwego menszczyzne"
Gratulacje. W zamian za to, że ejakulowałeś wewnątrz pochwy wygrywasz medal z ziemniaka.
Ty pewnie co najwyżej się sobie na rękę spuściłeś.
Wiesz ja też nie jestem ojcem, ale ma coś w sobie. Coś co nie pozwala mi krzywdzić istot które przychodzą na ten zepsuty świat, są bezbronne no po prostu małe głupki. Po twoich wypowiedziach stwierdzam, że to co masz sobie to tylko jeden wielki murzyński dildo. Rozumiem uwiera za długo, no ale nie możesz wyciągnąć, a wstyd do szpitala. :\ $Take it out$
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie