Młody nieogar 120%.
Zamiast wbić na fotek kierowcy to ten drze ryja przez zamknięte szyby.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zamiast wbić na fotek kierowcy to ten drze ryja przez zamknięte szyby.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
może i jestem staromodny, ale nie chciałbym mieć samochodu sterowanego ze smartfona.
K🤬a ale bym chciał być taki głupi i taki bogaty zeby mi sie tak lekko żyło

Tesla ma dobry pomysł na reklamę. To już nie pierwszy filmik niby amatorski z tym samochodem w roli głównej.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
@spieriz
Ja też. Jeszcze jakiś gimbus będzie się bawił.
Ja też. Jeszcze jakiś gimbus będzie się bawił.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
I tak nas wykończą. Jak Andrzeja Gołotę. My będziemy myśleć że oni chcą rozmawiać ( emigranci ), a oni po prostu zaczną nas lać
@morfeusz_123
Tak w ogóle to jesteśmy z drugiego świata. Nie czepiam się, jedynie uprzejmie informuję
Tak w ogóle to jesteśmy z drugiego świata. Nie czepiam się, jedynie uprzejmie informuję

a nie ma tam ręcznego -.- takie nieogarnięte z🤬by teraz chodzą po świecie.. ruszył z miejsca zaciągnąć hebla i nie ma prawa jechać, ale najlepiej to odpiąć pas i drzeć mordę przy samkniętych wszystkich szybach .. jedyne co mógł zrobić lepszego to wysiąść i próbować zatrzymać auto robiąc za próg zwalniający

dzis jechalem teslą, zajebiste ma przyspieszenie. ogolnie to auto to taki bardziej bajer, wszystko to jeden wielki komputer