podpis użytkownika
forza nostra leggetak ja ok krympiel tylko popękał =żartowniś
Co k🤬a?
podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
podpis użytkownika
jezeli za pierwszym razem ci sie nie powiedzie, to skoki spadochronowe nie sa dla ciebie ...tak ja ok krympiel tylko popękał =żartowniś
Co k🤬a?
Niestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNiestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
To nie moda tylko sp🤬olenie umysłowe.
Zajebiste, już nie mogę się doczekać kiedy dzieci wrócą ze szkoły!
I jak było?

To nie moda tylko sp🤬olenie umysłowe.
Jeden c🤬j tak naprawdę.
połówki skorupki orzecha włoskiego podkłada sie pod 4 nogi krzesła przygotowanego dla teściowej...
Niestety, moda na patoli, debili, idiotów, kretynów, wszelkiej maści pojebów jest od kilku lat lansowana w internecie. Patoinfluencerzy, Marty Linkiewicz, fame MMA, pranki, sranki, pedały w rurkach, "rap" i to całe audiotunowe gówno lansowane przez Popka, Tedego właśnie dla takich kretynów jest adresowane. Pacanów, którzy poprawnie nawet jednego zdania nie potrafią sklecić. Nawet wtedy, kiedy autokorekta podświetla, że coś w zdaniu jest pewnie nie tak. Kiedyś pisało się bez diakrytyków i znaków interpunkcyjnych, teraz kretyni piszą bełkot, którego po przeczytaniu 8x nie jestem w stanie zrozumieć. Dzisiejszy świat to lenistwo, debilizm, idiotyzm, narcyzm, gloryfikowanie patologii i bycie z niej dumnym, cofanie się intelektualnie do XV wieku. Pokaż dupę. napisz zdanie z milionem błędów i wulgaryzmów i wyciągnij wydziaraną łapę po 500+ i inne benefity dla patologicznego elektoratu pisuarów, by mieć na pół litra wódy i papierochy za hajs na brajanka i dżesikę.
BOOMER DETECTED!!!
podpis użytkownika