Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-27, 11:51 5
Cytat:

Cała prawda o Smoleńsku!

Ale ja się Ciebie pytam, po co to?
Zgłoś
Prezioo 2012-06-27, 12:09 7
@up Pośmiać się nie można ? Ten wypadek , to jedna wielka kpina i prawdy odnośnie katastrofy się nigdy nie dowiemy ,a czemu ? Bo w Polsce rządzą debile którzy boją się walczyć o dobro swojej ojczyzny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-28, 1:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bridgwater88 2012-06-28, 9:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-28, 16:03 2
Zgłoś
malvo 2012-06-28, 16:22
Ja nie oglądałem i nie zamierzam a wy wszyscy jesteście kolaborantami , bo nawet nam ruskie wraku nie oddali pozdrawiam Marian H.
Zgłoś
zonk 2012-06-28, 17:28 2
Ja będę walczył o tą kupę złomu jak mi to zagwarantuje że będe miał co do garnka włożyć, a że tak nie jest to mam w dupie całą tą katastrofę i jak dla mnie mogą go pociąć na kawałki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-28, 17:48 1
SQT napisał/a:

Ja będę walczył o tą kupę złomu jak mi to zagwarantuje że będe miał co do garnka włożyć, a że tak nie jest to mam w dupie całą tą katastrofę i jak dla mnie mogą go pociąć na kawałki.

Niemalże dokładnie jak rzymskie pospólstwo: chleba i igrzysk!
Zgłoś
morus93 2012-06-28, 18:07 1
SQT napisał/a:

Zajebisty patriota i w ogóle zajebiste podejście do sprawy. Przypominam, że tam nie zginął sam Kaczyński, ale kombatanci, przedstawiciele sił zbrojnych RP, funkcjonariusze BOR...
Zgłoś
zonk 2012-06-28, 18:30
Po co mam się troszczyć o państwo jak ono ma w dupie swoich obywateli.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-28, 18:59
SQT napisał/a:

Po co mam się troszczyć o państwo jak ono ma w dupie swoich obywateli.

A teraz inny cytat: "Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country".
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-28, 20:30
Przy okazji cała prawda o mediach i polityce. A tym czasem na prawdę ważne informacje - jak nadchodzący upadek systemu bankowego - o tym grobowa cisza (za to słychać jaką to zieloną wyspą jesteśmy, a firmy bankrutują na potęgę, ceny rosną a płace nie, bezrobocie też...)
Zgłoś
pawelekq9 2012-06-29, 12:15
Ciekawe czy ten płot jest pod napięciem <3
aa i spłońcie <3
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem