Fajny film z Tatr.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
Spoko, tu jeszcze fajny film ( nie wiem czy w 100% ) z koszenia trawy youtube.com/watch?v=HmXZCMkd3JE
@2x up
Poziom kwejk to sobą reprezentujesz. Zdanie zaczynami z wielkiej litery i używamy przecinków. Jeszcze ta spacja przed znakiem zapytania.
Za Tatry zawsze piwko. Chodzenie po naszych górach, gdzie są krajobrazy jak z bajek czy dobrych filmów fantasy jest dużo lepsze niż leżenie dupą cały dzień na piasku, nad morzem.
Poziom kwejk to sobą reprezentujesz. Zdanie zaczynami z wielkiej litery i używamy przecinków. Jeszcze ta spacja przed znakiem zapytania.
Za Tatry zawsze piwko. Chodzenie po naszych górach, gdzie są krajobrazy jak z bajek czy dobrych filmów fantasy jest dużo lepsze niż leżenie dupą cały dzień na piasku, nad morzem.
Dlaczego chodzę po górach? Ludzi można podzielić na dwa rodzaje: na tych którym tego nie trzeba tłumaczyć i na tych którzy nigdy tego nie zrozumieją. Tyle w temacie
cout napisał/a:
Dlaczego chodzę po górach? Ludzi można podzielić na dwa rodzaje: na tych którym tego nie trzeba tłumaczyć i na tych którzy nigdy tego nie zrozumieją.
Jak się pożycza od kogoś cytat to warto wspomnieć autora, myślę, że Piotr Pustelnik by to docenił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie