Na początek zabawny sofcik:

Swoją drogą, ciekawe jak na te dziary zareaguje wiejski elektorat batyra. Ostatnio jakiś pisowski klecha mówił coś o diable pod skórę w tuszu… 🤣
Jako, że okazało się, że - kandydat na prezydenta wspierany głównie przez wiejskich głupków chodzących co niedzielę do kościółka - jest cały wydziarany niczym kryminalista wychodzący z więzienia, wstawiamy w tym wątku tatuaże alfonsa znalezione w sieci.
Czyli w skrócie jak przegrać wybory obrażając potencjalny elektorat w sytuacvji w której przewaga Twojego kondyata jest na granicy błędy statystycznego. Widzę że skończyłeś szkołę imienia Hartmana i Markowskiego.
Btw. Apropos kwestii kryminalnych, tylko nie sprawdzaj kto wygrał 3/4 głosów w więzieniu we Włocławku oraz innych zakładach karnych
Btw2. Jestem poza Polską i z racji tego nie głosuję, więc nie próbuj mi tu zarzucać bycie pisowcem albo konfiarzem. Jestem Twoją najgorszą zmorą... CENTRYSTĄ i SYMETRYSTĄ.
Przecież nikogo nie obrażam. Podałem tylko fakty. Batyr ma największe poparcie wśród religijnego, wiejskiego elektoratu z podstawowym wykształceniem, więc wszystko się zgadza.
Dla tego elektorayu jego tatuaże to naprawdę poważny problem. Diabeł wstrzykiwany pod skórę to nie przelewki...