Ja tego nigdy ale to nigdy nie zrozumiem i nikt mi tego nie wytłumaczy logicznie czemu ludzie odp🤬lają takie coś.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@support3 a skąd wiesz? może jest jakimś muzykiem i część dochodu przeznacza na cele charytatywne? Możliwości jest mnóstwo ale nie, lepiej ocenić po wyglądzie.
-Dzień dobry,szukam pracy u Pana w firmie.Nadal jest wolne stanowisko czyszczenia kibelków i wylizywania pisuarów??
-Wyp🤬alaj brudasie
-Wyp🤬alaj brudasie

zeto88 napisał/a:
może jest jakimś muzykiem i część dochodu przeznacza na cele charytatywne?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
gdzieś czytałem że jest ryzyko utraty wzroku po takim zabiegu. przynajmniej bydło się oznaczyło i wiadomo żeby nie podchodzić i nie zatrudniać.
Apropo zatrudnienia. Chyba wolał bym z takim rozmawiać w sprawie wysłania paczki, niż z tymi starymi klempami na poczcie.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
ogólnie w c🤬j niebezpieczna modyfikacja. Delikatnie mocniej igłę się wbiję i po niewielkim czasie utrata wzroku gwarantowana. Co do estetyki to sprawa indywidualna jednak wiedząc, że istnieje tak duże ryzyko ślepoty wg mnie nie ma sensu się w to bawić... komplikacje występują w znacznej większości przypadków no ale co kto lubi.