A śmialiście się z kibli w Soczi. Tu by padował jak ulał. Połączenie przyjemnego z pożytecznym

@2up i tak średnia wieku po emigracji z kwejka nie jest wiele wyzsza od tego dzieciaka
dziuzeppeee napisał/a:
z góry dziękuję za komentarze "piwo za materiał własny!"
Spoko, też tak zawsze drę ryja na mojego berbecia

Co to k🤬a znaczy "śmiechłem"? Czy Wy k🤬a języka POLSKIEGO nie znacie? Kolejny debil.

Gdyby nie napisy, pomyślałbym: Jehowy zapukał małemu do drzwi.

Straszna gówno, żenada
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Jaś wrócił ujarany do domu. Stwierdził, że schowa się przed starymi, żeby go nie zobaczyli w takim stanie. Biegnie do kuchni, uchyla lekko drzwi patrzy, a tam stary siedzi! Zamyka i myśli "skoro stary siedzi w kuchni to na pewno nie ma go w moim pokoju". No to Jasiu biegiem do swojego pokoju, uchyla lekko drzwi, patrzy, a tam stary siedzi! Myśli "skoro stary siedzi w kuchni i w moim pokoju to na pewno nie ma go w sypialni". Jasiu biegnie do sypialni uchyla lekko drzwi, patrzy, a tam stary siedzi! Nagle słyszy głos "jeszcze raz gnoju otworzysz drzwi do kibla to Cię zajebie!"
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

od malego uczy czytac gazety na kiblu, tylko jeszcze faja w ryj zeby lepiej poszlo

Kruper taki polonista z Ciebie a o słowotwórstwie nie słyszałeś? Śmiecham na Twój pseudopolonistyczny ból dupy.