podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

o prosze jednak murzyn moze smiac sie z czarnych i byc przy tym smieszny. ciekawe
imperatoro napisał/a:
k🤬a, teraz wszyscy będą wrzucać co chwila coś z best vines ?
O co ten ból dupy? ... Normalna strona z filmikami, jak każda inna, np. youtube. Nie podoba się, nie oglądaj, proste.

generalnie rzecz ujmujac takich czarnych to ja rozumiem, z poczuciem humoru, dystansem do siebie. nie wadzilby, a pewnie i napicby sie moznabylo z takim raz na jakis czas. zupelnie jak bialy
ale j🤬ych gangsterow roszczeniowcow zyjacych cale zycie na socjalu to nie znosze

ale j🤬ych gangsterow roszczeniowcow zyjacych cale zycie na socjalu to nie znosze

mare30ks napisał/a:
generalnie rzecz ujmujac takich czarnych to ja rozumiem, z poczuciem humoru, dystansem do siebie. nie wadzilby, a pewnie i napicby sie moznabylo z takim raz na jakis czas. zupelnie jak bialy
![]()
Ludzie(murzyni częściej) zrobią wszystko, żeby tylko zdobyć wyświetlenia na YT.

@pan_marszalek ci 'slawni' ludzie c🤬jtuba sa najbardziej k🤬a zalosnymi pokrakami ludzkosci jakie kiedykolwiek widzialem

@up ciekawi mnie tylko skąd taka rozkmina. Skąd Ty k🤬a masz te informacje? Sam jesteś "sławnym człowiekiem jutuba"?