👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
byłby fail jakby laska otworzyła drzwi a on nie miał nóg...a tak, norma! Ale piwko leci za fajność

No. Niesamowite. Nie wiedziałem, że taksówkarz też czasem (oprócz bycia zwykłą "złotówą") potrafi coś tam zatańczyć. Cieszy mnie to bardzo. Tylko co to ma wspólnego z tym portalem? Fajne, pozytywne tylko co to tu robi? Jutro listonosz tańczący przy rozdawaniu poleconych? Bo wojskowych i policjantów już było w pip.
najgorsze dupki na drodze w dublinie, zatrzymuja sie na srodku drogi, nie uzywaja migaczy, przejezdzaja na czerwonym. mysla ze mozna im wszystko, 3/4 z nich powinno sie odeslac na ponowny egzamin z prawa jazdy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie