giabic tylko czekałem jak jakaś ciota twojego pokroju da się strollować i proszę. Nawet 5 minut nie minęło.
"specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwko" k🤬a jak można się wylogować

ech przez ten filmik dorobiłem oglądalności na yt jakiejś pustej piosenkareczce dzisiejszego pop szitu. to zły sposób...
FRIX jak dobrze, że są na świecie ludzie którzy odróżniają normalną muzykę od dennego, pustego, gównianego, oklepanego, lirycznie próżnego, elektronicznie robionego, w c🤬j komercyjnego, masowego, nic nie wnoszącego, powtarzającego schematy, zapominanego po sezonie, przyciągajacego tępe laski, obsranego, nie mającego nic wspólnego z muzyką, klubowego j🤬ia basami
FRIX jak dobrze, że są na świecie ludzie którzy odróżniają normalną muzykę od dennego, pustego, gównianego, oklepanego, lirycznie próżnego, elektronicznie robionego, w c🤬j komercyjnego, masowego, nic nie wnoszącego, powtarzającego schematy, zapominanego po sezonie, przyciągajacego tępe laski, obsranego, nie mającego nic wspólnego z muzyką, klubowego j🤬ia basami
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
tą piosenkarkę z 0:19 już znam, widziałem jej solówki, natomiast tą Taylor pierwsze widzę, jeszcze nie ten poziom.
Lepsze od oryginału

Za te 9 piw które przybyły po moim kliknięciu 8 z nich dedykuje BongManowi!
osioł, który to wstawił czyści mi monitor z kawy i klawiaturę z glutów!!!