ech przez ten filmik dorobiłem oglądalności na yt jakiejś pustej piosenkareczce dzisiejszego pop szitu. to zły sposób...
FRIX jak dobrze, że są na świecie ludzie którzy odróżniają normalną muzykę od dennego, pustego, gównianego, oklepanego, lirycznie próżnego, elektronicznie robionego, w c🤬j komercyjnego, masowego, nic nie wnoszącego, powtarzającego schematy, zapominanego po sezonie, przyciągajacego tępe laski, obsranego, nie mającego nic wspólnego z muzyką, klubowego j🤬ia basami
sory, ale jedyna muzyka jaka mi daje ukojenie myśli to właśnie te J🤬IE BASEM
jak k🤬a mam słuchać pełną, nieoklepaną, lirycznie sensowną,mechanicznie robioną, w c🤬j biedną, mniejszościową, wszystko wnoszącą, hipsterską, pamiętaną od początku świata, przyciągającą gejów, czystą jak dziewica, mającą wszystko wspólnego z muzyką, muzykę
podczas słuchania muzyki ludzie czasem drą ryja, jak podczas amputacji mózgu bez znieczulenia i weź tu śpij!
poza tym jeśli mam uczyć się/pracować przy pełnie lirycznej muzyce, powiedz mi jak? myśląc o tekście piosenki?
SORY MEMORY ALE K🤬A MÓWIE WIELKIE NIE!

p.s. sam jesteś pusty
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...3 największe gówna:
1. Taylor Swift
2. Harlem Shake
3. Oscar Pistorius
Fejk, justynka gdzie?

www19.zippyshare.com/v/33959737/file.html
podpis użytkownika
Znacie art. 197 kodeksu karnego?

Za te 9 piw które przybyły po moim kliknięciu 8 z nich dedykuje BongManowi!
Komu?
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.

Polecam poczytać: pl.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift i później komentować.
Wcale taka zła nie jest, do tego od dziecka pracowała na sławę i to ciężko. Ładna jest i pomaga ludziom, więc odp🤬lić się od niej
![]()
Polecam poczytać: pl.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift i później komentować.
Chyba cie poj🤬o