👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Odleciałem...
wręcz przeciwnie: trzeźwa, rzeczowa i w punkt ocena...
Szampana się korkociągiem nie otwiera...
podpis użytkownika
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
Serio nikt nie widzi, że kamerka jest poruszona ręką, że "szampan" ma korek od wina, że butelka praktycznie się nie rusza, że dźwięk kompletnie nie pasuje do wideo, że widać nawet cień ręki szarpiącej za sznurek, który potem został wymazany w programie do edycji wideo?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
To daje przykład jak współcześni "oświeceni", "wykształceni" ludzie po studiach zaocznych z europeistyki albo innego wymyślonego gówna są zwyczajnie głupi i żałośnie nieudaczni....
Odleciałem...
Ogólnie współcześni studenci mają problem z np. Utrzymaniem śrubokrętu w dłoni, wiem co mówię. Jak można być inżynierem i nie potrafić przykrecić dwóch śróbek w karniszu

Caramon napisał/a:
Serio nikt nie widzi, że kamerka jest poruszona ręką, że "szampan" ma korek od wina, że butelka praktycznie się nie rusza, że dźwięk kompletnie nie pasuje do wideo, że widać nawet cień ręki szarpiącej za sznurek, który potem został wymazany w programie do edycji wideo?
A co Ty chcesz od tego korka?
Nie kompromituj się chłopie jeśli Twoje doświadczenie z "szampanem" ogranicza się do trunku z osiedlowego monopolowego..
maxdila0 napisał/a:
Szampana się korkociągiem nie otwiera...
To lewary. To nie myśli przecież, a instrukcji nie dostało.
Olashenco napisał/a:
Ogólnie współcześni studenci mają problem z np. Utrzymaniem śrubokrętu w dłoni, wiem co mówię. Jak można być inżynierem i nie potrafić przykrecić dwóch śróbek w karniszu
Ostatnio konfigurowałem u syna znajomego routerek z modemem. Było to dość zaskakujące zważywszy, że ów syn studiuje informatykę na Politechnice Warszawskiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie