Niektórych może zainteresować.
podpis użytkownika
A NUUUUU
CHEEKI BREEKI
IV DAMKE
No to poczekamy i na ps4 kupujemy
podpis użytkownika
haszysz.com.pl
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
Tco
2015-04-23, 22:21
Za coda zwsze piwo, shut up and take my money !!!
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
T................l
2015-04-23, 22:29
Trailery zawsze zajebiste, ale gra pewnie będzie zwykłą napieprzanką z milionem skryptów, słabą fabułą i mizerną jak na dzisiejsze standardy grafiką.
Cz🤬chem to ty mnie do niczego nie zachęcisz...
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
T................m
2015-04-23, 22:47
COD Zadnej taktyki tylko idziesz i nap🤬lasz.
Jak dla mnie COD to 3-4 h zajebistego, interaktywnego filmu. Warto wydać hajs.
k................k
2015-04-23, 23:23
@up owszem tak jest, ale co potem? ja duzo grałem w calla MW2 i 3 łacznie 160 godzin, aż nagle zdobyłem BF3...to bylo cos innego...tam kazdy byl wazny a nie ze kazdy mial cie w dupie. I ciągle to samo, do porzygu, technologia drony... CoD skończył sie na Black Ops 2
a mnie to wk🤬ia. teraz cod bardziej przypomina halo czy destiny.
mam nadzieję że w końcu wrócą do korzeni czyli ww2 lub ewentualnie vietnam.
egzoszkielety czy też inne bzdety nie dla mnie
Szczerze te nowsze Call Of Duty jakoś tak do mnie nie przemawiają, jak te stare (o II wojnie światowej). Cóż mi latanie po pustyniach i strzelanie do arabów czy też jakieś futurystyczne gówno, co innego stare części gdzie strzelało się do nazistów, jestem Polakiem i to mi w duszy gra
Super, kurde gdybym nie miał swojego życia to bym się jarał.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Jakby twórcy CoD zrobili po prostu starego dobrego CoD z czasów II WŚ z nową grafiką, większymi mapami, dłuższym czasem rozgrywki etc to by zarobili piździliardy dolarów, czemu do c🤬ja pchają się coraz bardziej w stronę futuryzmu?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Kiedy premiera Call of Duty XIV ?
Xun
2015-04-24, 12:17
Mogliby sobie darować wypuszczanie co chwilę nowego CoD i BF bo pogarszają tylko serię. CoD od dawna ssie pałę a BF zaczyna mu dorównywać. Na rynku ewidentnie potrzeba czegoś nowego, świeżego ale po co przeca Kal of C🤬j i BeterwDupen się sprzedadzą.
Tco
2015-04-24, 13:27
Tamtaramtam napisał/a:
COD Zadnej taktyki tylko idziesz i nap🤬lasz.
Nie do konca. Ci ktorzy potrafia zagrac taktycznie, ida i nap🤬laja tych ktorzy tylko chodza i tempo nap🤬laja
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!