już mnie wk🤬ia to nap🤬lania tych debili w te gary i michy.... jest to tak samo c🤬jowe i podłapane jak te p🤬lone sranki pranki

Gruszek83 p🤬lony gburze.. Ty coś umiesz prócz grania matce na portfelu? Koleś wymiata.. a ten powie że c🤬j.
Nap🤬la nieźle. To jest pasja dopiero. Z gówna bat ukręcić, a reszta tak czy siak się będzie podniecała "jebu-dubu" z laptopa jakiegoś 18-letniego łebka. Poczucie rytmu ma i w ogóle całkiem nieźle robi to na tych garach, michach czy cokolwiek to jest. Piwko dla typa, może kiedyś go ktoś zauważy i kupi mu porządny sprzęt.

ten pedał z tyłu , co sie giba jak pedał ma spodnie od polskiej wojskowej piżamy i wygląda jak pedał

To że streetuje na garach i tanich talerzach nie znaczy że jest biedny, czy też nie ma pieniędzy na sprzęt.
Sam studiuję na klarnecie a lubię sobie połazić po starówkach z tanim saksem pod pachą i gitarą na plecach, ew. z kumplami, bo streetowanie daje dużo funu.
Sam studiuję na klarnecie a lubię sobie połazić po starówkach z tanim saksem pod pachą i gitarą na plecach, ew. z kumplami, bo streetowanie daje dużo funu.
inspirujacy.. choc mialem wrażenie że safrii duo leciało z jego utworów..
Jak dla mnie za duzo tależy używał....
Jak dla mnie za duzo tależy używał....
podpis użytkownika
no to coś tam..
teraz wszyscy łapy w góre góre góre óreee....!
podpis użytkownika
Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.