Nowe Call of Duty szczyci się wieloma "nowymi" rzeczami, jakich do tej pory nie mieliśmy okazji zobaczyć w grach, jak np. świat zrobiony z 3D, a nie z tekstur udających 3D. Albo te "cudowne" ręce w nowym Call of Duty, by gapienie się na 24/7 było usprawiedliwione nową technologią. No i ten zupełnie nowy pies, bo żadna gra jeszcze czegoś takiego nie miała.
CoD Ghosts oferuje również "Next Gen'ową" technologię, gdzie AI ryb sprawia, że w końcu uciekają one od gracza, bo tego chyba nie było...
...albo się myliłem
Uwaga, powyższy tekst zawiera sporo ironii, więc nie spinać dupy i nie pisać, że przecież "to już było w grze ..."
CoD, seria robiąca fanów w c🤬ja wciskając "nowości" od lat.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-18, 16:00
Ostatnia zjadliwa wersja CoD'a to 4
Black ops jeszcze se gralem nawet spoko w multi, ale teraz jakies badziewne DLC do wszysztkiego, zal.
konto usunięte
2013-06-18, 16:45
Ładnie to pokazuje ,że nowe odsłony "cod'a" są dla typowych hamerykanów i europejskiej gimbazy. Czyli wyr🤬amy ich "nowościami",bo są na tyle głupi ,że nie zauważą różnicy.
A CoD się skończył na 2-ce.
a masz 15, na pohybel nextgenom i biznesowi hamujacemu branze :/
Najlepsze Call of Duty to CoD z dodatkiem UO
konto usunięte
2013-06-18, 19:47
konto usunięte
2013-06-18, 19:50
Wyjdzie nowy CoD, zostanie okrzyknięty hitem, sprzeda się w nakładzie kilku milionów egzemplarzy, a gimbaza będzie zachwycać się grafiką. Fabuła prosta jak świński ogon, pies tytułowych "Duchów" na końcu gry zginie.
konto usunięte
2013-06-18, 19:58
Internet fight fanboyów.
Jeszcze trochę i ludzie zaczną mówić, że CoD skończył się już przed premierą, w 2003 roku
konto usunięte
2013-06-18, 20:11
CoD skończył się już przed premierą, w 2003 roku.
konto usunięte
2013-06-18, 20:15
konto usunięte
2013-06-18, 20:32
A nasz ukochany, rodzimy CD-Projekt RED zapowiedział, że wszystkie dodatki do Wiedźmina 3 będą za darmo, przynajmniej na PC, bo nie wiadomo, jaką politykę narzucą im M$ i Sony.