ma racje!
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Nie miałeś co wrzucić?.. Jak nie masz co wrzucić to nie wrzucaj, tak jak ja. Elo
Ktoś go chciał po prostu przełączyć na inny "kanał", albo całkiem w c🤬j wyłączyć!
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

wszyscy sie tak dziwia ale k🤬a jak cos ma h🤬jowa jakosc to mowicie "domofonem nagrywane" albo "pilotem"
mnie to jakos nie dziwi. poprostu pozniej bedzie h🤬jowo slychac ale bedzie nagrane nie?!
mnie to jakos nie dziwi. poprostu pozniej bedzie h🤬jowo slychac ale bedzie nagrane nie?!
zajęło mi to 20 sekund, aż tak trudno wyj🤬 ten głupi dodatek z 9gag czy innych kwejków?

kolborano napisał/a:
Obrazek
ma racje!
Jesteś zabawny jak niepełnosprawny bez nóg na wózku inwalidzkim, ze znacznym porażeniem ciała, wrzucony do jeziora.

@Matikens Przyjrzyj się dokładnie na swój obrazek i zastanów się czy naprawdę tak trudno.