👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@upy
tak mi was żal, bo widzę że macie problem z trupami do badań, więc
obiecuję, że jak kipnę to możecie mnie kroić
piszcie na priv.
jeśli jakaś Sadolka ma fajne, naturalne, też może wysłać fotki
na tą samą pocztę
tak mi was żal, bo widzę że macie problem z trupami do badań, więc
obiecuję, że jak kipnę to możecie mnie kroić
piszcie na priv.
jeśli jakaś Sadolka ma fajne, naturalne, też może wysłać fotki
na tą samą pocztę
Nie rozumiecie to szkolenie samurajów Japońskiego On mówi: Jak go przetniecie tak, to mu odpadnie tylko pół głowy, a jak tak z ukosa, to cała połówka ciałą, jescze możecie ciachnąć tak, i siak aż zostanie tylko stopa
"

A coż to za wielka mi technologia? Tomograficzny skan + prosty algorytm obracania modelu i wyświelania przekrojów ukośnych przez zadaną linię. Co bardziej ogarnięty licealista interesujący się informatyką by coś takiego zaprogramował mając dane z tomografu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie