Osoby reprezentujące środowisko LGBT poczuły nagłą potrzebę wejścia do kościoła w którym mszę odprawiał biskup Marek Jędraszewski który określil to środowisko jako Tęczowa zaraza. Kordon policji uniemożliwił im wejście do kościoła.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Po pierwsze bóg nie istnieje, po drugie pedalstwo powinno się tępić.
Ale o co ten bul dupy ?
Jak tęczowi robią swoje parady gdzie chcą tylko przejść przez miasto to też zbierają się Sebixy którym to przeszkadza i za wszelką cenę próbują im to popsuć
Jak tęczowi robią swoje parady gdzie chcą tylko przejść przez miasto to też zbierają się Sebixy którym to przeszkadza i za wszelką cenę próbują im to popsuć
Czy nie można poczęstować ich humanitarnie gumowymi kulami? Ps. To chłopak czy dziewczyna? Wiem wiem pytanie bez sensu jak to może być transformers.
Od czego policja ma gaz pieprzowy? Kilka razy zwrócić uwagę takiemu sodomicie a jak nie rozumie, to psiknąć w parszywy ryj i patrzeć jak jak siedzi usmarkany i trze swoje pedalskie oczęta.
A potem wielkie zdziwienie dlaczego to młodzi odwracają się od Boga. A pewnie dlatego, że reprezentują go rządne władzy , chciwe i spasione świnie ...
Miles87 napisał/a:
Wylęgarnie pedofilów czarnych powinno się zakazać w tym kraju a nasrane kościoły powyburzać i zbudować domy.
Publiczne!
Miles87 napisał/a:
Wylęgarnie pedofilów czarnych powinno się zakazać w tym kraju a nasrane kościoły powyburzać i zbudować domy.
odsetek pedofili jest największy wśród własnie tęczowej zarazy a od kościołów odpier,,ol się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie