Osoby reprezentujące środowisko LGBT poczuły nagłą potrzebę wejścia do kościoła w którym mszę odprawiał biskup Marek Jędraszewski który określil to środowisko jako Tęczowa zaraza. Kordon policji uniemożliwił im wejście do kościoła.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-03-02, 11:59
W normalnym kraju za atak na policjanta byłby gaz w głupia lewacką mordek, potem gleba i dołe i postawione zarzuty.
A na dołku chleb z salcesonem, taki z zębami za 8,5 z biedronki.
Swoja droga że tez nie brzydzą się że takie gówno ich dotyka, wygląda na nacpanego i pewnie ma AIDS. Na marszach KOD-omitów i teczowych dewiantów jest kilka osób o których wiadomo ze maja AIDS. A policjanci sa nawet bez rekawiczek, podziwiam ich beztroske.
konto usunięte
2020-03-02, 12:00
Wylęgarnie pedofilów czarnych powinno się zakazać w tym kraju a nasrane kościoły powyburzać i zbudować domy.
konto usunięte
2020-03-02, 12:03
Wg mnie powinni ich wpuścić...
To nie jest napaść na funkcjonariusza?
Trzeba było ich wpuścić odegrać teatrzyk tak jak oni i spałować i na komisariat. Takie to trudne? Przecież takie "wydarzenia" są celowo nagłaśniane....
Nie będę dywagować o dysfunkcajch neurologicznych tego pajaca, bo o faktach się nie dyskutuje. Jako ciekawostkę dodam tylko, że w szpitalach psychiatrycznych długo przed "akcjami" antify zaczyna sie rewetes bo część pacjentów ubiega się o przepustki na zewnątrz. Wariatkowo to takie ichniejsze koszary, centrum szkoleniowe.
konto usunięte
2020-03-02, 12:32
Mazur1337 napisał/a:
Widziałem tą akcję przejeżdżając tamtędy. Policji było tyle, że dwa mecze legii z Wisłą k raków by obstawili. j***ne pis chyba całą policję z warszawy wezwali. Kościelne zakłamańce! Kościelna zaraza niedługo zniknie z tego świata!
Oby razem z tą pedalską.
Nasze milicjanty nie mają gazu, pałek, paralizatorów, broni gładkolufowej z gumisiami? Nie wiem kto na tym filmie jest większą cipą.
Normalnie żal patrzeć na policję sparaliżowaną strachem...
Heh napewno pójdzie w świat w postaci memów. Pięknie się osmieszyli.

brawo dla policji za spokój i opanowanie